Inazuma Sahabısı Olduk Çok Şükür :))

Abi hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan.
Geçenlerde galiba seni gördüm. İstanbula gelmiştim yaz okulu için neyse metrobüsteyim taa avcılara gidiyordum sende o sırada motorunla geçiyordun.
Sırtında güvenlik görevlisi mi yazıyordu? Bide galiba açılır kaskın vardı? Çok şaşırmıştım görünce :queen:

Hayırlı olsun Metehan abi. Bir sonraki motorunu 2023 te mi alıcaksın? :p

valla aga bende bu kaplumbağa hızı varken o tarih bile zor gibi...sen nerelerdesin başgan özlettin yav...

Abi hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan.
Geçenlerde galiba seni gördüm. İstanbula gelmiştim yaz okulu için neyse metrobüsteyim taa avcılara gidiyordum sende o sırada motorunla geçiyordun.
Sırtında güvenlik görevlisi mi yazıyordu? Bide galiba açılır kaskın vardı? Çok şaşırmıştım görünce :queen:

el sallayaydın başgan...ama bilirsin havalı havalı dolanırken pek sağa sola bakamıyo insan...:queen: haberim yokmuş gibi çek panpa misali...:p

mete handronun ne zaman nerden çıkacağı belli olmaz :) Hortlak gibi adam vesselam :D

Hayırlı olsun metehan abi ben pek forumda değilim ama sana Tolga abi gibi bir pisiklet yaraşır diyim ha. 2023 te benzin 10 tl olacak şimdiden başlarsan kondisyonun artar inazumanı bilem geçersin yolda :p Hollada gibin oluruk :p

Hayırlı olsun metehan abi ben pek forumda değilim ama sana Tolga abi gibi bir pisiklet yaraşır diyim ha. 2023 te benzin 10 tl olacak şimdiden başlarsan kondisyonun artar inazumanı bilem geçersin yolda :p Hollada gibin oluruk :p

hemşerim ne derse doğru der...

Bir Yozgat Sinerjisi görüyorum...:p

piskilet gencler içindir aga...ben yaşlı biriyim ...:p

yakında bir zuprayzım olacak zaten az bekleyin 2 gün daha ...:queen:

Hayırlı,uğurlu olsun Meto,güle güle kullan.Allah kaza bela vermesin.Yakışıklı makina:cat:

Güle güle kazasız belasız kullan gönlüne göre bişey aldın en sonunda sanırım..

la biz meraklı milletiz, iki gün bekleyemeyiz.

başgan detaylara hakimsin...seviliyorsun...:p

Bombacı Pandadan son bomba geliyor 2 gün daha sabır lütfen...

hep bir gazetenin at yarış bülteninde Bombacı Panda adlı bir köşem olsun isterdim..yeminle abicim ya...:p

mete abi ulaştı ve aldı iyise etti artuk inazumayı över cbf misali
darısı benim ve tüm isteyenlerin başıına hayırlı olsun abi

hemşerim ne derse doğru der...

Eyvallah Ramazan abi,

Bir Yozgat Sinerjisi görüyorum...:p

piskilet gencler içindir aga...ben yaşlı biriyim ...:p

yakında bir zuprayzım olacak zaten az bekleyin 2 gün daha ...:queen:

Yozgatlı Yozgatlının arkasındadır bitmek bilmez bir sinerjimiz vardır vesselam :p

Öyle dime Metehan abi adam 55 yaşında Yol bisikleti sürüyor hem adamı diri tutup zayıflatır bunlarda sana panda diyemez :p onun yerine ne derler bilemem :queen:
Olmadı pisikleti bana hediye edersin iyi bir pisiklet sahabısı oluruk fenamı :p Sen aldınmı ucuza kaçmassın :p

burdurlum eyvallah...

Ertuğrul inanmıcan ama bisiklet selesi biraz büyük olsa sıkıntı olmaz...dötü acıtıyo aga...:p zaten pedal çevircem diye iman gücü sarfediyosun bütün yük döte biniyo...sele de küçük olunca can sıkıntısı maalesef ...:p

burdurlum eyvallah...

Ertuğrul inanmıcan ama bisiklet selesi biraz büyük olsa sıkıntı olmaz...dötü acıtıyo aga...:p zaten pedal çevircem diye iman gücü sarfediyosun bütün yük döte biniyo...sele de küçük olunca can sıkıntısı maalesef ...:p

Desene şunu baştan Mete abi, bisiklet için özel tayt ve geniş seleler var araba koltuğu gibi yapıyor mübarek :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar