Inazuma Sahabısı Olduk Çok Şükür :))

Hayırlı olsun :cherry: ::gazla::::gazla::
bynazarlikpl5-3001.jpg

hayırlı uğurlu olsun. hemen mesaj yazmadım bomba çıka bilir diye. :) gerçekmiş. cbf ciler bir fanatiğini kaybettiler diye yastalar.

hayırlı olsun yiğidim,
hele şükür 20 senede cc artırımına girdin, kanaatkar adamsın vesselam :rendeer:

Motosikleti
Fazer8 abs
abi hayırlı olsun.
beraber güzel günler geçirmeniz dileğiyle.

Satıcıların metapan motor almış dediler.

Motoruylan gören varmı :))

Yeni motorun üstünde foto görsem inanmam.

Motoruyla tatlısıyla gelecek MT camiasına verecek 1 er tur. Anca o zaman belki..

Mete kardeşim... Allah kazadan beladan korusun.. Tekerine taş gelmesin.. Haydi bakalım çift silindirin tadını çıkart üstadım biraz...

Yeni gördüm :)

Hayırlı uğurlu olsun abi, artık benim gibi CBF'çilerin yüzüne bakmazsın :p

hayırlı olsun abi,Allah nasip ederse seni 650CC'lik enduro sürerken de görmek isteriz.

HAdi gözün aydın Metehan allah kaza bela vermrersin iyi günlerde kullanırsın umarım.

motoru kullanmak icin izin gününü bekliyorsan yazıktır,MT ailesi olarak gelir,birer tur atarız,izinde rodajla uğraşmazsın :)

Motoru kullanmak için izin gününü beklese gene iyi abi :cherry: borcunun biteceği günü bekleyecek zannımca kullanabilmek için :p izin gününü klavye motorcusu olmak için bekliyor :cherry:

Hayırlı olsun :rendeer:

Bu başlık arka sayfalara düşmez artık, anasayfa kaldı 14 satır :mrgreen:

Nihayet sana hitap eden bi 250 lik girdi memlekete de cilli gibi CBF ler kurtuldu :cherry:

Tekerine taş gelmeye, yakışırr ::puro::

motoru kullanmak icin izin gününü bekliyorsan yazıktır,MT ailesi olarak gelir,birer tur atarız,izinde rodajla uğraşmazsın :)

hahayttttt:p

sen beni anlamazsın klimalı ofislerde çay ocaklarının olduğu adliyelerde paşaaaa...:cherry: beni hisset..beni içinde hisset...:queen: ıscak ki ne ıscak...

2 gece nöbeti kaldı...sonra 15 gün yatış...cevaplarımı yazıcam bana döşeyen genc ergenlere de kitliycem beklesinler beni..:p sağolun güzel mesajlar için...

bekleyin beni anacım derdi Oya Başar dimi bi zamanlar...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar