Inazuma Sahabısı Olduk Çok Şükür :))

hayırlı uğurlu olsun abi güle güle kullan inşallah çok memnun kalırsın :rendeer:

Şaka bi yana, kazasız belasız keyfini süresin. Çok güzel motor :wiinkk:

bugün 27 temmuz 2013...metepandronun ınazuma alısının 2.günü.bundan boyle 26 temmuz tarıhı türk i memleketlerde bosnada,makedenyoda,yavru vatan kıbrıs ta yurtta ve cıhanda kutlanacaktır...etkılılerın ve yetkılılerın tikkatine duyrulur....

metehan benim evlilik yıldönümünde sende yeni sevgili yapmışsın...seneye beraber kutlarız artık... :)

İyi günlerde kullanmanı dilerim, borç yiğidin kamçısıdır çünkü köle eder. Sen mahallenin Spartaküsüsün.:cherry:

Bu aksam gordum ınazumalı apacı . Kızıyla bınmıs motora ıkısındede kask yok .
Keske resımlerını cekeydım ıbretı alem ıcın koyaydım buraya .
Ama motor yanıyor pırıl pırıl :)

hayırlı uğurlu olsun abi, kazasız belası kullanman dileğiyle. bugün kızıltoprakta inazumaya bindim oldukça rahat ve kalıplı geldi, bende çok sevdim :)

hüloğğğğğğ....:p 150 kelometer yaptımkine...maşallah canavar gibi bizim kara kartal...:thumleft:

harbi güzel makina lannnn...:joker:

argedeşler bugün kızımla denize gittik...rumel kavağına...bir yoruldum sormayın sonrası BABACI Coşkunun evinde iftardaydık şimdi geldim yarın da nöbet var ...erken kalkıcam...tek tek tebrik mesajlarınızı cevaplayacağım ..demeyinki vay artiz ipne cevapda yazmıyo sallamıyo beni falan aklınıza bişey gelmeyin...öyle yalandan he hü yazsam daha mı iyi...az kaldı...2 gündüz 2 geceden sonra zaten 1-15 ağustos yıllık izindeyim..evde yatış...

sağolun varolun...şu 2 günümü asla unutmam...çocuklar gibi şendim...

hayırlı olsun...ön cam tavsiye ederim...daha şık duracak sanki....

aga önce plakaya sigortaya bi para bulam gayrısı kolay :p

Kıçımızı yırttık cbf500 al diye...
Olm sen adam olmaz söz dinlemessin..
şimdi sat 9 a satamassın gelişmemiş ayu...

Len banane...
Almışın işte..
Hayırlı olsun..
Kazasız belasız....

alp_tunnel ınazumadan ne anlar...dingil...:p

metehan benim evlilik yıldönümünde sende yeni sevgili yapmışsın...seneye beraber kutlarız artık... :)

inşallah değerli kardeşim...

hayırlı uğurlu olsun abi, kazasız belası kullanman dileğiyle. bugün kızıltoprakta inazumaya bindim oldukça rahat ve kalıplı geldi, bende çok sevdim :)

yok böyle bi makina aga...tam göynüme göre...

Allaha emanet olunuz arkadaşlar...kendim için ne istiyorsam sizler için iki katını isterim...

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
vay ayu, sınıf atladın ha!
Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin

vay ayu, sınıf atladın ha!
Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin

hayvan insanı bak ben bu taşeron bekci başıma sürünerek ınazuma sahabısı oldum...sen garagtersiz ise devlet memuru oldun ama traşa kaydın...bu kadar parayı napacan olm...adam gibi bi motor al ya da gariban sevindir...mükerrem ve ben senden utanıyoz...evlendim ayağı yapma...borc harc ayağı yapma...

tekrardan yazıyorum tek tek cevap yazamadığım için çok özür diliyorum...bir kaç gün müsaade edin ilk tatil günümde yazıcam...motorun koy dötüne size bişey olmasın yav...:p ben bu konulara kafayı takarım...

La çiçeem, en sonunda seni taşıyacak motrü almışın, neydi be o motürlere çektirdiğin,
güzel güzel sevişin, yıpratma yavruyu...

güle güle kullan...

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Hayırlı uğurlu olsun köfte canavarım. Allah 600 lükleri litrelikleride göstersin inşallah ...

tekrardan yazıyorum tek tek cevap yazamadığım için çok özür diliyorum...bir kaç gün müsaade edin ilk tatil günümde yazıcam...motorun koy dötüne size bişey olmasın yav...:p ben bu konulara kafayı takarım...
mete_han argo kelime kullanmış beyler abanın şikayet butonuna banlatalım metehanı,
giremesin foruma içinde patlasın zamazumalı günleri :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar