Inazuma Sahabısı Olduk Çok Şükür :))

bayadır takip ediyordum inan kendim almış kadar sevindim abicim allah kaza bela vermesin güle güle kullan 250 lik makinaların içinde en sevdiğim makinalardan biri vırt zırt diyeni takma inazumanın kalıbı yeter :cat:

Hayırlı mübarek olsun. Güzel motor güzel seçim.

Kazasız belasız cezasız sürüşler..

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Yeni gördüm başlığı, hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullan abi..

Hayırlı olsun abicim allah kaza bela vermesin. Darısıda hayalini kuran herkese olsun inş.

bana mator satmışlar dün ya la....:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:23 ----------

ben size döncem...:queen: valla tek tek cevap yazıcam...şimdi kızımı bi denize götüreyim ...bu Caddede belediyenin tesisi var ya ara sokakta Göztepe Parkını geçtikten sonra oraya götüreyim diyorum..akşamada iftara davet var nete mobilden girer cevap yazamam...ama motorun verdiği sevinchmi bilinmez bilahare cevap yazmak isterim...bizde böyle abi :)

suziki candır gerisi heyecandır :)

gerisi badılcandır...:p

allah kaza kederden uzak tutsun kankam , ben kırmızı diye tahmin etmiştim lakin topikini görünce baktımki siyah , siyah güzel vede sexi bir renktir lakin en küçük çizik ve toz zerresini hemen belli eder o yüzden karizması iyi olsada söylediklerim araba içinde geçerlidir , siyah dışında açık , beyaz , kırmızı ve diğer renkler tercihim olmuştur hep :)
tabi kullanacak sen olduktan sonra siyahı beyazı farketmiyor benim için ,

bu arada arka çanta demiri topcase takacaksan ki, kesin takarsın hem bütçen hemde motorun için sana küçük bir hayırlı olsun hediyesi olsun :)

bayramdan sonra müsait bir günde gel halledelim .

seni kucağa oturtmucam diyosun ganga...adamın olcak bu memlekette abi :) faturası dahi yok lan irsaliye ile geziyom...:p

şimdi bana müsaade dostlar selam sevgilerimle...Allah hepinizden razı olsun...

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
hayıllı olsun abi... güle güle kullan....

hayırlı olsun kardeş,Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

Hayırlı olsun abi. Motorunu ısparta halısının üzerine koy. eline çayını al. karşısında çay iç :)

Hayırlı uğurlu olsun, ilk kutlama benden. sakın yatırma motoru bi manet 230 gaymeymiş.

dur abi adam zaten cbf i taksim de parçalıcam yazmış :) 230 tl ye ön kafayı komple toplarsın şimdi para da etmio diyecek parçalayacak :)
metehanım hayırlısı olsun... sıfır makina zorunlu trafik sigortaları çok para tutuyor haberin olsun .

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.güzel tercih yapmışsıniz.

Mete Abiiiii hayırlı olsun ne zaman ıslatıyoruz ? :queen:

Kendim almış gibi sevindim abi hayrını gör, tekerine taş değmesin güzel günlere umarım :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kıçımızı yırttık cbf500 al diye...
Olm sen adam olmaz söz dinlemessin..
şimdi sat 9 a satamassın gelişmemiş ayu...

Len banane...
Almışın işte..
Hayırlı olsun..
Kazasız belasız....

hayırlı olsun,her güvenlige lazım olan bi elipman :cherry: ALLAH bizede nasip eder inşaallah..

hayırlı uğurlu olsun fuarda görmüştüm gerçekten güzel makina güle güle gez başkan..

Hayırlı uğurlu olsun, ilk kutlama benden. sakın yatırma motoru bi manet 230 gaymeymiş.

parcanın pahalı oldugunu bilerek aldı faruk abi,
baksana motosikleti halının üstüne koymuş ayaklık çizilmesin diye :flower:
evin içine sokacakmış hergün asansöre bindirecekmiş..:queen:

Hayırlı olsun bakem Mete ayuuusu :D :)))) ülen yine dört ayak üstüne düştün gel yanıam da bi tur atem laa bi bakme dadına inazumynınn :D :D

Egelim_43 ahmet abi gördünmü meteyi bak sen inazuma aldıda bide cby "ye poh atıyor.. :D bide yazmış en yakın zamanda 600 cc alıcam yazmış :D cbf candır cannn.....ne demek istiyon sen :D cbf yi kötüleme hain toprak unutma herkese inazuma alırsan oda cbf gibi olu sonra :))))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar