Inazuma Sahabısı Olduk Çok Şükür :))

hayırlı ugurlu olsun allah kazasız belasız binmek nasip etkin güzel motor vesselam.:thumleft:
aslında tüm motorseverler olayın farkında şimdi suziki olsun yamaha veya honda olsun ne bileyim en azından bi sym bi kmco olsun çinde yapılmış olan modelleri olsa dahi çinli akranlarıyla aralarında bi kaç gömlek fark var herkezin alım gücü bir degil malum ekonomik sebepler ister istemez çin pazarına yöneltiyor motorseverleri şimdilik ayagımı yerden kessin diyor:santa: bazıları bazılarıda kah işe gidip gelmek kah bi pazarımız var bineriz :sunny:gibisinden çin çon takılıyor

methan kardeşim hayırlısı olsun ALLAH CC kaza bela vermesın valla yakışır yakışırda yıllar sonra hondaya sırt cevirip süzikiye dönmen soru işareti bize gerceği söyle suziki honda dan vazgeçmen için inzumayı hediye etti sana değilmi hadı söyle :)

Metecan yeni motorun hayırlı olsun,iyi bir tercih bunu sen de biliyorsun,kullandıkça daha çok seveceğine inanıyorum.Bu motor gelmeden önce de geldikten sonra da çok konuşuldu,bilen de konuştu bilmeyen de.Malum, ülkemizde ilk alanlardan biri de bendim şu an 6.000 km lere dayandım.Elbette herkesin tarzı,beklentileri farklı farklıdır. Bunca yıllık yol ve pek çok değişik cc ve farklı modellerde ve de tarzdaki tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim ki gerçekten bu ülkede kullanılabilecek en ideal ve kaliteli motorlardan biri diyebilirim.Tekerin düz bassın rabbim kaza bela vermesin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun.

Hayırlı olsun, Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin...

Pandam hayırlı olsun len :cherry: kapmışın Suzuyu vermişin guzuyu :cherry: Allahım kaza bela vermesin iyi günlerde gülerek kullan inş. :rendeer: Plaka taktığın günleride görürüz inş. :cat:

Hayırlı olsun.

Öyle görünüyor ki motor bloğundan çıkan egzoz başları(hedırs:]) ileride sararıp kararacak.

Şimdiden aşağıdaki ürünü bauhauslardan temin edebilir ve duruma göre 15-20 günde bir uygulama yaparsan sararmalar ileride sinirini bozmaz.

Aşağıdaki örnekler gözünü diktiğin yüksek hacimli makinelerde uygulanmış halidir.

ÖNCE

SONRA

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
hayırlı uğurlu olsun. maşallah

benzin 5 tl olmuş 600cc makinalara kırıtmamak lazım :)

hayırlı uğurlu olsun kanka..tüm yorumları okuyamadım ama tek benimki ise kimseyle paylaşmam..
şöyleki tekeri yamuk duruyor bunun..bi ara buraya gelmen ve onu düzeltmemiz gerekiyor...annadın sen onu....:pl::cherry::rendeer:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
abi plakasız gezme ince hesap yapma zararlı çıkma.. bu kadar para verdin eşeği aldın semerini düşünüyon.

ben sana reel de hemen yazayım masrafları sen daha iyi araştırırsın illaki.

sigorta: halk sigorta 205tl (daha düşüğü illaki vardır ama daha yükselleri çok fazla)

ek 1 belgesi: 15tl

plaka: 11tl

2 yaprak ruhsat: 150tl

Hayırlı olsun abi güle güle kullan allah kazadan beladan esirgesin.Çok daha iyileri nasip olur inş.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Metehan kardes hayirli olsun .bu 150km hiza 30 dakikada cikan cin mali scoterleri bile sollamakta zorlanan cirkin makinayi almadan bir bilene danissaydin be kardesim .

Adana İl Temsilcisi
hayırlı olsun meteciğim,güle güle kullan kardeş.:rendeer: suzuki bir başkadır.yalnız sakın kışın şu meşhur sarı çizmenle bineyim deme,suzukinin de bir karizması var di mi?:p

başgan sen ne yaptın öyle.....ben artıkın salcanoyla seni yollarda gecemeyecekmıyım,motorlupısıkletının uzerıne kapandıramayacakmıyım........cok uzdum benı reyizim......hayata baglanmamın tek ve degısmez gercegı senı tokatlamak ıken bana bunu nasıl yaprsın allahın guvenlıkcı bekçisi.....oldumu.....oldumu ha soyle....
:rendeer:allah kaza bela and dert vermesın,tekerın duz bassın,karaambar kamtoncuar dernegının yanındakı bufeden çikolata almayı nasıp etsın.allah bıran once odeme kolaylıgı versın sayısal loto oynamadıgın halde sana cıksın,yolun hep bıze dogru dussun koftelerı 2 porsıyon 2 porsıyon yıyesın:rendeer:ve buna benzer bırsuru ıyı dılekler,temennıler......kalbımden gecenı allah bılıyo adına cok sevındım...allahım ıyı gunlerde kullanmanı nasıpetsın cumlemızle bırlıkte ınsallah.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar