Inazuma Sahabısı Olduk Çok Şükür :))

Kocaeli İl Temsilcisi
allah kaza kederden uzak tutsun kankam , ben kırmızı diye tahmin etmiştim lakin topikini görünce baktımki siyah , siyah güzel vede sexi bir renktir lakin en küçük çizik ve toz zerresini hemen belli eder o yüzden karizması iyi olsada söylediklerim araba içinde geçerlidir , siyah dışında açık , beyaz , kırmızı ve diğer renkler tercihim olmuştur hep :)
tabi kullanacak sen olduktan sonra siyahı beyazı farketmiyor benim için ,

bu arada arka çanta demiri topcase takacaksan ki, kesin takarsın hem bütçen hemde motorun için sana küçük bir hayırlı olsun hediyesi olsun :)

bayramdan sonra müsait bir günde gel halledelim .

abicim inan çok çok sevindim :) hayırlı olsun.. sonunda erdin muradına.. ama plaka işi de önemli. aman dikkat et başını belaya sokma

allah kaza kederden uzak tutsun kankam , ben kırmızı diye tahmin etmiştim lakin topikini görünce baktımki siyah , siyah güzel vede sexi bir renktir lakin en küçük çizik ve toz zerresini hemen belli eder o yüzden karizması iyi olsada söylediklerim araba içinde geçerlidir , siyah dışında açık , beyaz , kırmızı ve diğer renkler tercihim olmuştur hep :)
tabi kullanacak sen olduktan sonra siyahı beyazı farketmiyor benim için ,

bu arada arka çanta demiri topcase takacaksan ki, kesin takarsın hem bütçen hemde motorun için sana küçük bir hayırlı olsun hediyesi olsun :)

bayramdan sonra müsait bir günde gel halledelim .

kanka gözün insanlık görsün ne varsa irfanımda var...

bonus kartın olacağına 2 adet irfan gibi dostun olsun..onlarda var zaten biri ben diyeri irfan...

Abi hayırlı olsun bak gelirsen Karahallı'ya Çivril'e mutlaka bekliyorum bu makineyi canlı görmeliyim :D

Kocaeli İl Temsilcisi
kanka gözün insanlık görsün ne varsa irfanımda var...

bonus kartın olacağına 2 adet irfan gibi dostun olsun..onlarda var zaten biri ben diyeri irfan...

sağolasın ramazanım, aynı duygu düşüncelerim senin içinde geçerlidir gözüm, bazan şakalaştık, bazan kızıştık birbirimize , size şimdi ahkam kesip adamlık taslayacak değilim , hiç bir zaman ( desinlerle ) işim olmadı ,olmazda ,

benim için ne önemlidir biliyormusun ? maneviyat ! hiç bir zaman küçük hesaplar peşine düşmedim , eğer birbirimize arkadaşsak bunun böyle olması gerekir maddi manevi her zaman birbirimizin yanında olabilmek kavramı ehemmiyet taşır benim için ,

lem akşam akşam laf lafı açıyor , arkadaş diye kendimi parçaladığım adamların bana manevi bir desteğe ihtiyacım olduğunda bile sırtını çeviriyor olması kadar zoruma giden bir şey yoktur , para istersin, borç istersin olmaz , gayet olası ve normaldir , adamı kesecekmisin ?

amma velakin dostun bildiğin kendini yıprattığın adama tut şu ipin ucundan birlikte asılalım şu kayayı dediğinde seni ekiyorsa , yolda kaldım bana bir pompa al gel dediğinde satıyorsa , bunun üzerinde etraflıca düşünmek lazım gelir !

unutmayınki dostluklar fedakarlık ister bu fedakarlığı bu gün ben sana göstermezsem , sen göstermezsen dostluklar gelişmez ve egoist, bencil bir dünya gelişir ben böyle olsun istemiyorum !!!!

çanta demiri, yok efem başka bir zamazingo ne olduğu önemli değildir lakin göremeyeceğiniz bir gerçek vardırki 1 çanta demiriyle kaç saatler uğraştığım , onu imal ederken nerelerimden ter çıktığı ne kadar yorulduğumun bedeline ne fiyat biçebilirsiniz ?

metepan ayusunu seviyorum ve arkadaşım olarak şuur altımda bir yeri vardır , açık söyleyeyim 10 kuruş yardım edecek durumum dahi yok ama yarım elma gönül alma , çam sakızı çoban armağanı olarak en önemlisi bir dostu olarak keşke daha fazlasını yapabilsem ,

unutmayınki insanlar ayna gibidir , tebessüm ederek bakarsanız tebessüm görürsünüz :) haydi hepbirlikte tebessüm edelim, dünya daha güzel bir yer olsun. :)

Mete abi, Bu seferki kafa karışıklığın hayırlara vesile oldu galiba. EE ne demişler; Ahirette iman, dünyada inazuman olsun demişler (sanırsam bu deyimin söz atası benim her ne kadar "dünyada man, ahirette iman" deyiminden spec olsada idare ediverin gayri) Motopisikletin hayırlı olsun, Allah utandırmasın. Kocamaann bir Maşallah ve inazuma kardeşim seninde beline torkuna kuvvet diyelim ne diyelim ?

hayırlı olsun kardeş :rendeer:
işallah s modeli bir an önce gelir :pale:

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Hayırlı uğurlu olsun Mete.:cat:
Maşallah çok güzel bir motosiklet almışsın.:thumleft:

Moderatör
Hayırlı olsun Metepan :) Kazasız belasız kullan yeni şeyini :)

İrfan aga, metepan benim tescillimdedir yanlız :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun topraam kazasız belasız tadını çıkarman dileğiyle.. :)

hayırlı uğurlu olsun gangaleyta, adına çok sevindim.. bindiğin cbf e göre sana değer verenlerin aklını serçeye taksan, ters uçar hayvancağız imanıma..
seni sevim biliyon dell mi.. aldığın motorun kadar sende kaliteli bir arkadaşsın.. öpüldün, gıdışından.. tekerine daşş dokunmasın evelallahh

F54

hayırlı olsun diyeceğimde inanasım gelmiyor
allah kaza bela vermesin inş

zurnacı irfan gene yapmış yapacağını :cat:
bizde sıfır makina aldık irfan abi haberin olsun:cherry:

Kocaeli İl Temsilcisi

ahhhhh ahhhh aklıma ne geldi şimdi .......::friends: f54 adamının bir ybr si vardı dillere destan , hatırladığım kadarıylada bir elektirik sıkıntısı vardı , kaç defa gel diye çağırmıştımda gelmemişti hayta :cherry:

la olm bayramdan sonra haberleşelim benimi taşlarsın mendeburrr yararım kafanı heeee :cherry: :p

İzmir İl Temsilcisi
abi buna 2 yıl degil en az bi 5 sene bin benzin olacak 6 lira 2 yıl sonra 600cc alsanda uzun yolda 5-6 lt altına inemiyecen ınazuma ile eco moda bi aldınmı 3.5lt... misss :). hem şehir içi hem şehir dışı şu zamanda en mantıklı motor 250cc . 100tllik benzinin 69tlsi vergi olunca..

hayırlı olsun Mete yakışır sana

keşke üstüne 4000 tl daha koysaydın sana hayabusa alırdık:queen::queen::queen:

Gök gürültülü fırtınada çakan şimşeğin hayırlı olsun, allah kaza bela vermesin..

abi buna 2 yıl degil en az bi 5 sene bin benzin olacak 6 lira 2 yıl sonra 600cc alsanda uzun yolda 5-6 lt altına inemiyecen ınazuma ile eco moda bi aldınmı 3.5lt... misss :). hem şehir içi hem şehir dışı şu zamanda en mantıklı motor 250cc . 100tllik benzinin 69tlsi vergi olunca..

2 yıl sonra vergide düşer 49.500 e ohh miss :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:51 ----------

alamadın mı sen daha bi joyride :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar