İnanamıyorum Cross Motor Aldım

cross motorları sevmezdim tipleri çok garip gelirdi bana taaki dünden bir önceki akşam binene kadar :) Motoru satan arkadaşım motor satıcısı olunca birkere bir bin dedi motora çok atıp tutuyordum crosslara büyük sözü dinlemek lazımmış showrumun içinden çıkardık, motora bindim 1-2-3. vites çokrahat hemen geri döndüm. aklımda motor almak felan yoktu motoru birdaha showruma sokmadım direk ben bunu alıyorum dedim aldım :mrgreen:
sıfır motor Pioneer 200 GY . Ramzey modeliyle aynı tek fark gaz teli çift benim motorun. diğer herşey aynı birde ön firen diski yapraklı

bu çun çin motorların karbüratörlerii japan neden acaba bir anlam veremedim:silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hadi hayırlı ugurlu olsun ;)

göz kalan maldan hayır çıkmaz kanka bi yerde yağ kutuna metrik3 somut atmasınlar dikkat et :queen: :queen: :queen:

Ooooo hayırlı uğurlu olsun :) Kazasız belasız sürersin inşallah :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güle güle kazasız belasız..

Sevgili bathu kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle.
Güzel karar,kesinlikle pişman olmayacaksın.Yüksek sürat haricinde diğer tüm beklentilerini karşılayabilecek bir motor.
Aslında herkes nasıl bir racingle başalmalıyım diye başlık açıyor.
Enduro cros bir motor düşük süratlerde denge kontrol hakimiyet gibi unsurları en ideal geliştirecek motor tipidir.
Bütün motospor yarışçılarının temeli başlangıcı enduro cros motorlardır,daha sonra ss gibi diğer dallara geçerler.

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
hayırlı olsun, güzel bir motor
çok zevkli gezilere çıkacağından eminim...

Benim haftalarca forumlarda,sitelerde gezinip kılı kırık yararak motor veya araba almama göre epey hızlısın gerçekten.hayırlı olsun

hayırlı olsun artık dağlar bayırlar seni bekliyor :) ramseyi crossda herkes beyeniyor umarım pionner içinde aynı şey geçerlidir saygılar

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. bir ara ıslatıcaz :) bukadar rahat olduğunu tahmin etmemiştim çok rahat bir motor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar