İLLA honda 600F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bendede benzeri var :bounce: bugüne kadar hiç bir şikayetim olmadı :cat: hayırlı olsun allah kaza bela vermesin :rendeer:

Yahu gençler motoru alalı 3 ay olmuş hiç sormazsınız bu arkadaşınız öldümü kaldımı? nasıl arkadaşsınız? biz burda kamyoncularla boğuşuyoruz (Trafikte) hiç sorduğunuz yok ne yapar ne eder.?????????

Son düzenleme:
Kader ve Kaza

Bir heyecan başladı sanki içimde hiç bitmeyecek. Benimle yaşayıp benimle ölecek. Ne heveslerle ne güçlüklerle geldi, sevdası bütün zorlukları yendi. Ama anladımki hayat fani ölüm ani ölüm gelmeden dinleyenlere bu mani....... Ben yandım siz yanmayın. Bir anlık hırs ve hız ugruna en sonunda bu şekilde 09-11-2008 de otobanda viraja sert girmemden dolayıbariyerlere girdim ölümden döndüm. Allah kimseye böyle bi kaza vermesin. Bundan sonra ne yaparım bilmem.............. http://resimekle.gen.tr/uploads/FBq05013.jpg

Son düzenleme:
Bir heyecan başladı sanki içimde hiç bitmeyecek. Benimle yaşayıp benimle ölecek. Ne heveslerle ne güçlüklerle geldi, sevdası bütün zorlukları yendi. Ama anladımki hayat fani ölüm ani ölüm gelmeden dinleyenlere bu mani....... Ben yandım siz yanmayın. Bir anlık hırs ve hız ugruna en sonunda bu şekilde 09-11-2008 de otobanda viraja sert girmemden dolayıbariyerlere girdim ölümden döndüm. Allah kimseye böyle bi kaza vermesin. Bundan sonra ne yaparım bilmem..............

Kardeş büyük geçmiş olsun :cyclopsan allah beterinden korusun :rendeer:

asm

Allah korumuş.

Şükür ki cana gelmemiş.

Geçmiş olsun hocam.

Kaza yapmak önemli değil sana bişey olmasın Allah hepimize eve sağ sağlim dönebilmek nasip etsin. Geçmiş olsun tekrar tekrar..

Çok geçmiş olsun sende bişey olmaması Çok sevindirici Umarm motorn kaskosu falan vardır..

Al al 600 f iyi makinadır test etme şansım oldu gayet hızlı kerata asla pişman olmassın :cat:

çok geçmiş olsun sana bişey olmaması sevindirici Allah hepimizi kazalardan korusun...

Büyük geçmiş olsun 600f'daşım.Allah beterinden korusun.Tekerin her daim düz bassın.Sakın üzülme.Sana bi şey olmaması en sevindirici olanı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar