İLLA honda 600F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok şükür ehliyetim var ve bağkurluyum.:Yaw su an söylenenlere ve çevreme göre çizgi ortasındayım.Beni caydırmaya çalışanlar çevrem ve evli olmam. onun hariicnde hiçbirşey beni yıldırmaz.Dikkatli kullanacağımdan eminim.fazal hız yapmam zaten.aldıktan sonra koruma elbiseside alıcam inşallah.ama neolur korkutmayın yahu.Kırmayın hevesimi.Biraz gaz verin...

Kusura bakmayın ama gaz vereceğim diye kimsenin hayatına mal olmak istemem.

"Koruma elbisesi" demeniz bile motosiklet dünyasında ne kadar tecrübesiz olduğunuzu kanıtlar nitelikte.

"Fazla hız yapmam" diye bir şey yok, herkes eninde sonunda elde ettiği motorun limitlerini zorlar. Ancak önemli olan zorladığınız andaki frenleme ve güvenlik bilginiz ve sizin elinizde olmayan "yol durumu" ki ülkemiz malum...

Unutmayın, motorlu kazaların %90'ı hatta belki daha fazlası sahip olmayı istediğiniz motor türünden motorlarla gerçekleşiyor ve ne yazık ki bunlarında yine %90 civarı ölümle sonuçlanıyor. İnternetteki forumları bile araştırsanız, kaybettiğimiz arkadaşlarımızın kullandıkları motorları inceleyebilirsiniz. Yani bunun için usta bir istatistikçi olmaya gerek yok.

Şunu da okursanız iyi olur:
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/1872-yeni-baslayacaklara-hitaben.html

Arkadaşlar sizlere teşekkur ederim dun gece yatana kadar düşüncelerim değişir gibi oldu yazılanlardan dolayı ama malesef sabah kalktığımda aklımdan çıkmadığını gördüm.Bakalım başkoyduk bu yola Allah sonumuzu hayır getire........İlla RACE

Motosikleti
Forza 250
Unutmayın, motorlu kazaların %90'ı hatta belki daha fazlası sahip olmayı istediğiniz motor türünden motorlarla gerçekleşiyor ve ne yazık ki bunlarında yine %90 civarı ölümle sonuçlanıyor.

Bunu bildiğiniz halde bu motoru istiyorsun ya anlamıyorum.
Evlisin birde.. Hadi sen dikkatli oldun.. Karşıdan gelenin dikkatli oldugunu bilcek misin?

Az önce servisime bir araba geldi.
1 haftadır fren hortumundan hidrolik kaçırıyormus
Dedim 1 haftadır nasıl kullanıyon?
Durmayınca pompalıyom, devamlı hidrolik ekliyorum dedi.

Trafikte böyle sürücüler oldugu surece
race mi :(

Almadan önce mutlaka bir Honda servisine götürüp baktır motora. Servise bir 50-60 YTL verirsin ama, en azından için rahat olur.:cat:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Insanlarin icine sinmedikten sonra ve yanlis olacagini dusundukleri halde neden sana gaz versinler ki. Sana da kimseye de yarari yok.

Yakit sarfiyati, yedek parca temini ve fiyatlari, kullanim amacina uygunlugu gibi konulari iyi dusun ve kafana yatiyorsa al yani.
2. el ise yipranmis makine olup olmadigini vs. dikkte alman icabedecektir.
Senin kafana yatiyorsa baskalarinin gorusunu neden bu kadar onemsiyorsun ki?

Arkadaşlar niyetimi aldım.İlk olarak 600 f ama bakalım paramı ayarlayıp ankara istanbul gezicem nasibimde hangi motor varsa alıcam inşallah.Bir sabah evden çıkarken ya nasip ya kısmet deyip düşücem yola bakalım ne çıkacak hayırlısıyla....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya dostum fazla tutulma hondaya gel senı suzukı cı yapalım yaa :cherry:bak bırkaç kısı dısında sıtede suzukıcı yok farkın olur :mrgreen:

ben düşüncelerin için bırşey demıyecem zaten herkez bir dünya yazmış gönlünde yatan neyse onu al derım ama kendine inanman ve güvenmen lazım aldığında motor seni değil sen motoru kullancan eyer hiç kullanmadıysan bı kullan sağdan soldan da nasıl bırsey olduğuna bak katagorılerde ss diye geçmez ama sonuçta o makınanın 260-280 i var bunuda hesaba kat :rendeer:

Ustam saolaısnda en başta yazdığım gibi bu benim 3 uncu motorum olucak inşallah.250 lik motoroda bindim.Yetmiyo bana hız değilde zaten güç lazım.şimdilik 600 bişey almak zorundayım.Bu arada gözüm bazende zzr600 de takılıyo hem fiyat hemde model eski her zaman sağlamdır derim (2006 model zzr600)

2006 mı eski abooo işimiz var :) abicim hız değilde güç lazım demişin bu zaten eşittir hıza çıkar yanı sana bıraz hız lazım de yolda gıderken gazı acıcam ıstedigimi sollıcam sağlıcam de anlıyalım seni o zaman naked al sen :) şimdilik demeşşin burdan çok şey cıkıyor zaten

OOOOOFFFFFFF OF Yaw bu motor sevdası öldürcek beni.Tamam itiraf ediyorum evet hem gösteriş hem hız hemde zevk için motor alıcam.İNŞALLAH Oh beeeeeeeee şimdi rahatladım.

bu motor sevdası öldürcek beni.Tamam itiraf ediyorum evet hem gösteriş hem hız hemde zevk için motor alıcam.

belki kaba olacak ama;bu mesajın o kadar tutarsız ki senin motor sevdalısı birisi olduguna kesınlıkle ınanmak gelmıyor içimden.kusura bakma benım cıkarttığım sonuç bu...buna motor sevdası denmez...:pr:

içindeki şeytanı dışarı nasıl çıkarttım ama :queen: şimdi oldu

vala güzel kardeşim kendine hakım ısen eyw ama sakın aldıktan sonra gaza gelme bu işler tehlikeli, zevkını ala ala bınıceksın afedersın yatalak olduktan sonra yada öldükten sonra sen prof surucu herkesı gecsen neye yarar.

kimileri şöle derler en iyi motorcu hayatta kalan motorcudur...

Abicim Allah razı olsun.Yaw ben beynim oyulsun istemiyorum.tahrik etmeyin.bana buyuk motorda söyle şeylere dikkat et, bakımlarında şunu yap, giyimin de şunlara bak, ne bilim bana tecrübe ve fikirleriniz lazım. Senin için tehlikeli sana uymaz demeyin beni motordan soğutmayın ne olur yaw.ölecksekte vadem yeter kalp krizi sonra gitti rahmetli.

Son düzenleme:
asıl sana aferin pro!!!

alma deme bilinçlen de yönlendir adamı madem o kadar biliyosun...

böylesi daha doğru olur de...

pro cum istersen 20 yılın altında motor kullanan kimse ss e binmesin..

Bazı şeyler eğitimle değil tecrübeyle olur. Tecrübeyi de kimse sana vermez kendin kazanırsın. Kendin kazanırken de hatalar yaparsın. Bu hataları tolore edebilecek bir makinayla başlamayanın sonu da ne yazık ki belli.

Bir üyemiz vardı, sürekli bu konuda tartışırdık; sonra gitti bildiğini yaptı. Sonrası malum... Hatta birçoğunuz da tanır o üyeyi, ben isim vermeyeceğim ama. Allah rahmet eylesin.

Her neyse, artık arkadaşımıza bir şey olursa ailesine sen bakarsın; bu kadar gaz verebildiğine göre... :pr:

Biraz geç oldu ama!

Evet arkadaşlar öncelikle yardımlarınız için hepinize çok teşekkur ederim. ve nihayet sonunda istediğim motoru Rabbim zamanı geldi ve nasip etti şükürler olsun.600 F 2006 model 18000 de SIRT KORUMA ,ZENDONA DİZLİK,BERİNG ELDİVEN,DİSK KİLİDİ ORJİNAL TEMİZ Bİ MAKİNA 12.500Ytl ye aldım umarım kazık yememişimdir.Artık grup gezilerinizide benide davet ederseniz memnun olurun hepinize tekrar çok teşekkur ederim kazasız sürüşler dilerim..

Hayırlı olsun kazasız belasız kullan. Fotoğraf istiyoruz ama.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar