- Konu Yazar
Hayatımda En fazla 1-2 Saat Motor Sürmüşlügüm Var onlarda Hep Schooter Bugun 8.30 Gibi arkadasimin CDF 150 Tarjı Bi Motorunun Anaktarlarını verdi.O bir Yere Gitti Bende Kaldı Anaktar Videsler nasıl Die Bakayim Dedim Sıktım Devrajı Videslere Baktım 1 Asagı 3 Yukarıymıs Ula Dedim Ben Sürebilirmiyim deniymmi Dedim Seytanlık degilmi Karar Verdim Taktım Kaskkı Giydim Mod Ve eldiveni. İlk 1 Videse Taktım Kalkmaya denedim İstop Etti 2.Denedim Yine İstop Etti Sonra Biraz Düşündüm azcık araba sürmeyi biliyorum ordan aklıma geldi esit yapmak lazım dedim bi kere daha denedim motor öne attı kendini ula dedim son deneyisim olmazsa kapatcam kontagı gidicem dedim.Son Denememde Sonunda Kalktım Schooter Farkı Yoktu.İlk Vİtes arttıramam Die Hiç Ellemedim Hep 1 Videste 100 Mt Filan Gittim Sonra Baktım Motor can Cekisiyo Dedim Sık Devrajı Tak 2ye derken Biraz motor sarsılsada taktım sonra 3 takarkende aynısı oldu..Biraz gezdim ayak firenini filan denedim.Aynalarla düzgün sürüs denemsi yaptım yaklasık 10 KM yol Yaptım Kuşadasını Bilen Varsa erbiligin ordan Gazibegendi Ordan Kipaya ve elbirlige geri dönüş kaç km yapar tam bilmiyorum.İlk Isıga Geldim Çok Tırstım En Öndeyim Yine İstop Eder Die Korkum direk cektim Saga Ve Beklledim ama şükür düzgün tekte kaldırdım.
Ama Dururkende vites kücültmeyi unuttum ve motor istop etti devrajdan cektim elimi

Simdi Sizlere 3 Sorum Olucak Sevgili abilerim...
6 Ekimde Ehliyet Kursuna Başlıyorum 5 Ekim Dogum Günüm 6 Ekimde gel Dedi..
1-A2+B Toplam Elime Ehliyet Kaç Ayda Geçer...
2-Bütçen 2500-1500 Arası 2. veya Sıfır Schootermi Almalıyım viteslimi
3-Aydın/Kuşadasında Uygun Motor Satışları Nerede Var?
Saygılarımla Tayfun ÜST
Ama Dururkende vites kücültmeyi unuttum ve motor istop etti devrajdan cektim elimi
Simdi Sizlere 3 Sorum Olucak Sevgili abilerim...
6 Ekimde Ehliyet Kursuna Başlıyorum 5 Ekim Dogum Günüm 6 Ekimde gel Dedi..
1-A2+B Toplam Elime Ehliyet Kaç Ayda Geçer...
2-Bütçen 2500-1500 Arası 2. veya Sıfır Schootermi Almalıyım viteslimi
3-Aydın/Kuşadasında Uygun Motor Satışları Nerede Var?
Saygılarımla Tayfun ÜST