İlk(ve umuyorum son) düşüşümü yaşadım!

çok çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın.inşallah bu son olur:rendeer:

Dostum çok geçmiş olsun. Böyle olayları okurken kendimi hatırladım. Yeni zamanlarımda düştüğüm bir gün ağır abilerden biri "korkma düşersin bir şey olmaz da, tecrüben arttıktan sonra düşeyim deme" demişti.

Çoook geçmiş olsun...

Daha usta kullanıcılar vardır ama, dönüşlerde düşüşlerin bir sebebi de, döndüğünün aksi yöne uzun süre bakmak oluyor.

Malum motosiklet baktığınız yöne gidiyor. Ama motosiklet sağa dönerken sürücü devamlı sola bakarsa, birden denge kaybolabiliyor...

Tabii yol koşulları ve motosikletde başka hata yoksa.

Benzeri bir hafif düşüşü ben de yaşamıştım. Artık sadece çok kısa ve sadece kontrol için bir bakış atıp, sonra döneceğim tarafa kafamı çeviriyorum.

Belki yararı olur diye yazdım. Böyle durumlarda insanın kafasına takılıyor "neden düştüm diye..." benim bulmam da biraz zaman almıştı...

Tekrar geçmiş olsun.

seninkine çok benzer birşekilde bende ilk düşüşümü yapmıştım, viraj içinde ön frene dokunmuş olabilir misin?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun :rendeer:

öncelikle geçmiş olsun. inşallah daha büyük kaza yaşamazsın bu ufak düşmeler tecrübe oluyor insanda... motora yeniden binmem sevindirici korkuyu üzerinden atmışsın anlaşılan :)
bir sinyalin takılı kalıp diğerinin yanmaması yanmayan sinyalin kablosundaki temazsızlıktan kaynaklanabilir kabloları bir kontrol etmelisin eğer sorun onda değilse flaşör değişir ve ucuzdur... sana birşey olmaması sevindirici tekrardan geçmiş olsun...:)

hello_moto: İşin aslı hafif sola doğru kavşağın iç tarafından dönüyordum daha sonra sağa düz gidip kavşaktan çıkacaktım, ne olduysa o anda oldu son hatırladığım hafif sola giderken kontrolü kaybetmeye başladığım ve reflex ile gidonu sağa kırınca motor önde ben arkada sola doğru düştük, inan hala kontrolü kaybetmemin sebebini tam kavrayamıyorum. Virajı laubali dönmeye kalktığımı hatırlıyorum, biraz öpğrenmiş edasıyla. Kendine güven iyi birşey ama fazlası kesinlikle değil hele tecrübesizken hiç değil.

seethru'nun dediği gibi belki de ön frene dokunmuş olabilirim ama farkında değilim.

G.BEREKET: Evet motoru yeni aldım, motor umurumda değil benim şu an sağ omzumla sağ kolumda sızı var, düşünüyorum bu kadardüşük hızda, sadece yere çarpmayla ve tam korumayla böyle oluyorsa daha kötü durumlarda neler olur Allah bilir. Sinyal ve diğer aksamlar nasıl olsa yerine konur.

hirkil: Bugün kendimi iyi hissedersem servise götürüp göstertmeyi düşünüyorum sinyal ve far ile ilgili.

Hepinize de yorumlarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.

Çok geçmiş olsun moralini bozmana gerek yok bunların adı tecrübe olacak bak bu bizim kullandığımız yani motosiklet kullananların atasözlerinden biridir en iyi motorcu az düşen motorcudur. Düşeceksin ki tecrübe olsun düşün nerede hata yaptım de ne yapmalıydım de Allah kötüsünden korusun en kötü kazan da bu olsun ama asla ben oldum deme motosiklette en iyi olan gp sürücüleri bile düşerken bizler asla olduk diyemeyiz. Saygılarımla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar