Genc arkadasim, guzel anlatmissin ama 70 le gitmeye calisarak hem kendini tehlikeye atmissin hem baskalarina sorun yaratmissin. Ozur dilerim ama bizim motorcu arkadaslar her zaman kendilerini hakli goruyorlar. Bazi sehirler de trafigin kendine gore bir hizi var. Adanadan sonra Izmire aracla geldigimde cok sasirmistim trafigin hizindan. Arabayla Izmire gidecek olan arkadaslarimi hep uyardim. Istanbulda da ara sokaktan araclar hemen yola cikiyor, ama dikkat ettim kimse ne sinirleniyor, ne kufrediyor. Herkes trafige alismis. Adanada birisi ara yoldan Istanbuldaki gibi aracin onune ciksa kesin kavga cikar. Ama Adanali bir sofor de Istanbula zor alisir. Kalabalik sehir. Hem gozunu acman lazim, hem cok dikkatli olman lazim, hem uyum saglaman lazim. Bizim trafigin sorunlari saymakla bitmaz tabi, saygisiz kurallara uymayan, serit degistiren, makas atan, asiri surat yapan, diye sayabilirsin ama kazalarin buyuk bir kismina da yavas,kararsiz, gidecegi yeri bilmeyen ve son anda ne yapacagina karar veren surucu kardeslerim sebep oluyor diye dusunuyorum. Gecmis olsun!Iyi macera olmus!