İlk Uzun Yol Maceram,Hem de İstanbul Trafiğine, E Yazdık,Okuyun Bari :)

kim

Çok güzel bir yazı olmuş hakikaten,önce sıkılırım çok uzun dedim ama okuyunca fikrim değişti,malesefki istanbul böyle arkadaşım,yapacak bir şey yok ,hep söylerim araba olsun motor olsun,istanbul da kullandıktan sonra türkiye nin her şehiri sana boş arazi gibi gelir

öncelikle geçmiş olsun :)motorummu ilk aldığımda kendime söz verdim ,kesinlikle ve kesinlikle sakin ve yavaş ve dikkatli kullanıcam diye.. ama istanbul trafiği insanı sinir ediyor gerçekten...

Valla tek solukta okudum,çok akıcı bir yazı ama artık korkmaya başlamıştım senden kaza yapacaksın diye Allah korumuş geçmiş olsun kardeşim,Ama yazı yeteneğin süper

Ben de yeni okudum bu yazıyı, çok güzel yazmışsınız, "Allahım sana geliyorum" kısmına kadar korku romanı gibi okudum, orada koptum :D

konu hortlamış ama ben yeni okudum çok sürükleyici yazılmış roman gibi hoşuma gitti

Güzel anlatımın için tşk ederim.Ben hergün bu trafikteyim ve bu tehlikeleri asgari yaşamak için altındaki motorun güçlü olması gerekir.Başka türlü bu trafik canavarlarından kaçamazsın çünki.Yine de senin için güzel bir deneyim olmuş.

İstanbulda motosiklet kullanabilmek ayrıcalıktır :) Şahsen ben kazalarda nasıl düşüleceğini bu şehirde öğrendim :) Memlekete Bursaya gidince o kadar rahat ve basit geliyorki motor sürmek . Bide şunu derim istanbuldan motor alınmaz. Kazasız az ve nadir motor oldugunu düşünüorum.

Usta benim motor xt 125 R e5ten Pendik-Küçükyalı arası motorla okula gidip geliyorum. Sol şerit ve onun sağ şeridini kullanıyorum. Hızım 100-140 arası değişiyor(dijital ne kadar doğru bilmiyorum ama.) En sağ şerit en tehlikeli şerittir bunu unutma. Honda innova çok cılız motosiklet sağa sola sarsılman normal rüzgarda. Ben e5de pek savrulmam ama sahil yolunda rüzgar olunca sağa sola kayıyo bazen.

Usta benim motor xt 125 R e5ten Pendik-Küçükyalı arası motorla okula gidip geliyorum. Sol şerit ve onun sağ şeridini kullanıyorum. Hızım 100-140 arası değişiyor(dijital ne kadar doğru bilmiyorum ama.) En sağ şerit en tehlikeli şerittir bunu unutma. Honda innova çok cılız motosiklet sağa sola sarsılman normal rüzgarda. Ben e5de pek savrulmam ama sahil yolunda rüzgar olunca sağa sola kayıyo bazen.

innovayla değil yalnız, regal raptorla :wiinkk:

valla cok geçmiş olsun. arkadaşlar ben yıllardır söylüyorum "bu istanbul un yaşanacak bi tarafı kalmadı diye" havası hava değil, insanı insan değil eeee trafiğin halini zaten biliyorsunuz. yok yok terketmek lazım istanbul u. bende sakaryalıyım. sapancadan bir daire almayı düşünüyorum. ohh beee trafik stresi yok hava kirliliği yok. mis gibi temiz hava cekeceğim içime.

on numara bi anlatımın var
keşke kaskına bi kamera takıp
bu güzel yazının altına bir de video döşeseydin :)

SCHUMACHER__ arkadaşım yusufla yaptığınız istanbul seyehati muhteşemdi.daha sürükleyici olanını AGATHA CHRİSTİE bile yazamazdı.okurken,bir istanbullu olarak hem de 20 yılı aşkın bir motor kullanıcısı olarak ben bile gerildim.hatta okurken, "GAZ VER! GAZ VER!...SAĞINA DİKKAT ET! bile dedim de sen duymadın.biz motor sevdalıları böyleyiz işte,canımızı kaskımızın içine saklarız da vazgeçmeyiz bu sevdadan.torunlarına anlatacak çok maceraları vardır motorcuların.bakıyorum da seninki şimdiden hazır.SAYGILAR.KEYİFLİ SÜRÜŞLER.

:) :) :) :) Dostum gerçekten çok güzel eğlenceli bir anlatım yapmışsın. İstanbul trafiğinde yaşananları çok güzel anlatmışsın. Biz hep senin İstanbulda geçtiğin yollardayız. Kazasız belasız sakin sürüşler dilerim. :) :)

3 aylık acemi bir motorcuyum. Yazdıklarını okurken bazen kendimi gördüm içinde. Paylaşım için tşk ve geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar