Ilk Uzun Yol Deneyimim

Arkadaslar Dün Nihayet Ilk Uzun Yoluma Eşimle Beraber çiktik, Bursa-çinarcik Arasi 200 Km Yol Gittim Daelim History'le. 6 Lt Benzin Yetti,ortalama 90 Km Süratle. Uzun Yol Zevkliymiş Ama Sehir Içine Nazaran Daha Yorucu. Bu Arada çikarttiğim Bazi Dersleri Paylasmak Isterim Sizlerle; Birincisi Kulak Tikaci şartmiş Arkadaslar:) Rüzgarin Sesi çok Yormaya Basliyor Belli Bir Süreden Sonra Ve Diğer Seslerle Karişinca Dikkat Dağiliyor Ikincisi Eldiven De çok Mühim çünkü Dömüşüm Geceye Rastladi Bursaya Girdiğimde Serçe Parmaklarimi Hissetmemeye Basladim:) Bi De Manyak Otomobil Sürücüleri Ve Onlarin Aptal Yol Kaprisleri Sinirlerimi çok Gerdi... Ama çok Fazla Zevk Aldim Artik Yaz Boyu Gidicem:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sen hastalandın... kurtuluşun yok artık.
Şu an aklında bile olmayan yerlere gideceksin bütün bir yaz..
Allah kazadan korusun.

demonicdreams' Alıntı:
Sen hastalandın... kurtuluşun yok artık.
Şu an aklında bile olmayan yerlere gideceksin bütün bir yaz..
Allah kazadan korusun.
aynen katılıyorum...:)
uzun yol yorucu ama bır okadar da keyıflı...:cat:

amin arkadaslar hepimizi allah sapık ve egoları aç otomobil sürücülerinden korusun....

insan bir kere motor rüzgarı yedi mi bitti işi kurtuluş yok. şu an motorsuzum ama Bursa Orhangazi ye giderken bir tepeden aşağı inerken yediğim rüzgarı ve yağmuru hiçbir şeye değişmem. ALLAH hiç bir motorcuyu motorundan etmesin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar