ilk sürüş ve fikirlerim.

hayırlı olsun darısı benim kelleye. ama ben almadan kuzenimin motorunda pratik yapıcam.

150 cc lik motorumla 2 . gun viraj donuyorum derken kaydim :) benim ki yigitto kardesimizinkinden biraz daha farkli olarak 1 ayna 1 sinyal yara bere icinde kol diz ve karina mal oldu :thumleft: olsun genede motorumu cok seviyorum ilk gun kendime olan cok gereksiz guvenimden dolayi Kabil'in en kalabilik saati 19.00 da yola ciktim aman debriyaj fren gaz derken nerdeyse hic keyif alamadan eve dondum sanirim daha cok pratik yapmam gerekiyor, ben birsey sormak istiyorum kask almam lazim migfer gibi olanlari ise yaramaz mi yoksa onlarda is goruyormu?

Butun arkadaslara saygilar

Oxridder öncelikle geçmiş olsun. Hani her zaman tam koruma diye söylememin nedeni bu, düştüğünüzde herhangi bir yaralanmaya maruz kalmamak için. Miğfer gibi yani yarım kasklar ( bence onlar tencere kapağı ) adı üzerinde yarım koruma yapacaktır. Tavsiyem full face yani kafanın her bir tarafını kapatan kasklardan al. Bunun için en az 100 € ayır. Sonra gidip korumalı mont eldiven pantolon ve çizme al.
Eğer pratiğini geliştirmek istiyorsan önce durup kalkmayı boş alanda öğren, sürekli dur kalk, sonra uzun ve düz bir yolda 100 km sür, sonra hafif trafiğe gir, sonra da otoyola çık ve yavaş yavaş sağdan filan git. Yavaş yavaş sonra trafiğe filan çıkarsın zaten. Donald Duck'ın yazılarını okumayı ihmal etme anasayfada var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar