- Konu Yazar
Kırıkkaleli hemşerim canını yerimçok içten anlatmışsın ;-)
sağolasın toprağam
Kırıkkaleli hemşerim canını yerimçok içten anlatmışsın ;-)
Sende artık bir bağımlısınl: Dozajı aşıp altın vuruşu yapmadan kullanmaya devam :queen:
çevrenden tepki gelicek 5 bin liraya motor mu aldın o paraya doğan araba çekerdim altıma böyle böyle sinir edicekler motor sevdasından vazgeçmeyeceğimi anlayınca artık uğraşmıyorlar![]()
Anlatımın çok heycan belli ediyor.Bende mutlu oldum.
Artık sende bizdensin.Kazasız belasız sürüşler.
Motorumu ilk aldığım zamanlarda ben öyleydim sürekli gezmek istiyordumbaktım benzin yetiştiremiyorum azalttım gezmeleri.
HAziran sonunda aldım şuan 6200 küsürlerde sanırım 5000 den sonra yavaşladı km artışı benzin parası sorun olunca![]()
bende kendi motorumu alacağım günü iple çekiyorum, gece rüyalarıma giriyor. Bende ilk sürüşüm de aşık oldum ona. Rabbim kaza bela vermeden binmemizi nasip eder inş motoru alalım da![]()
Hevesini kırmak gibi olmasında,düşünce acıtıyor.
İflah etmez artık. Zehiri fena yemiş...![]()
zehiri almışşın hayırlı olsunartık kurtuluşun yok
![]()
İnan yeni bir motorcu var diye okuduğum yerde nasıl heyecanlandım. Yaşayalı henüz 2 sene olduğu için o ilk sürüş hissini çok iyi anlıyorum. İlk kullandığım motor MZ 301 di. Bindiğim günün gecesi yatağa yattım ama sesi kulaklarımda, sanki yanımda çalışıyor :mrgreen: Takip eden 1 hafta boyunca her rüyamda motosiklet üzerindeydim.
Hoşgeldin dostum, tekerin düz bassın.