- Konu Yazar
Evet arkadaşlar öncelikle ben başlıyim yaşım 19 ve bu sene ilk motor sahibiyim Yalovada Üniversite Öğrencisiyim ve ilk Motorum Aşşağıdaki kırmızı şeytan
En ilginç motor anım şöyle oldu; Daha motoru üzerime alalı 1 saaat olmuştu ve o anki heyecanla motoru çalıştırıp üniversitedeki herkeze hava atacaktım , motoru üniversiteye getirirken vites yürürlükteydi fakat üniversite önünde o kalabalıkta motoru artistlik bir şekilde başlatmaya çalışırken bir türlü motor yürümüyordu ard arda 5 kez denedim fakat milletin ilgisini daha çok çektim
özellikle kızlar gülmeye başlayınca göz bebeklerimin kenarlarının karardığını gördüm ve yavaşça hayatla irtibaratım kesildi
Öyle rezil bir an ki o havayla kaskı takıyorsun endamlı bir şekilde motora biniyorsun herkezin dikkatini çekiyorsun fakat motoru ilerletemiyorsun
Ve kendime geldiğimde bir de baktım ki motorun vitesinde sorun yok sadece zincir atmış
2 ci kez vurulmuştum ve herkezin içinde zinciri takıp usulca oradan uzaklaştım havam da bana kaldı
Ama hiçbir rezillik beni motorsiklet sevdasından vazgeçetiremez
Hadi bakalım sıra sizde...
En ilginç motor anım şöyle oldu; Daha motoru üzerime alalı 1 saaat olmuştu ve o anki heyecanla motoru çalıştırıp üniversitedeki herkeze hava atacaktım , motoru üniversiteye getirirken vites yürürlükteydi fakat üniversite önünde o kalabalıkta motoru artistlik bir şekilde başlatmaya çalışırken bir türlü motor yürümüyordu ard arda 5 kez denedim fakat milletin ilgisini daha çok çektim