İlk Sahip Olduğunuz Motorsiklet Markası ,Yaşınız ve Geçirdiğiniz En İlginç Motor Anı?

Evet arkadaşlar öncelikle ben başlıyim yaşım 19 ve bu sene ilk motor sahibiyim Yalovada Üniversite Öğrencisiyim ve ilk Motorum Aşşağıdaki kırmızı şeytan :)

832902458eb.jpg

En ilginç motor anım şöyle oldu; Daha motoru üzerime alalı 1 saaat olmuştu ve o anki heyecanla motoru çalıştırıp üniversitedeki herkeze hava atacaktım , motoru üniversiteye getirirken vites yürürlükteydi fakat üniversite önünde o kalabalıkta motoru artistlik bir şekilde başlatmaya çalışırken bir türlü motor yürümüyordu ard arda 5 kez denedim fakat milletin ilgisini daha çok çektim :) özellikle kızlar gülmeye başlayınca göz bebeklerimin kenarlarının karardığını gördüm ve yavaşça hayatla irtibaratım kesildi :) Öyle rezil bir an ki o havayla kaskı takıyorsun endamlı bir şekilde motora biniyorsun herkezin dikkatini çekiyorsun fakat motoru ilerletemiyorsun :) Ve kendime geldiğimde bir de baktım ki motorun vitesinde sorun yok sadece zincir atmış :) 2 ci kez vurulmuştum ve herkezin içinde zinciri takıp usulca oradan uzaklaştım havam da bana kaldı :) Ama hiçbir rezillik beni motorsiklet sevdasından vazgeçetiremez :) Hadi bakalım sıra sizde...

Zincir attı, taktın gittin. İlginç...
Zincir atarda bisiklet gibi olmaz o. Bayağı bi gevşemesi lazım.
Bide durduğu yerde olacak iş değil hiç.
Takmasıda öyle yani bisiklet gibi değil...
Anlayamadım, neyse...

Motoru ne ara aldın daha öğlen motor bakıyordun sonra motor aldın da yaz günü üniversiteye gittin ? Zincir koruması kapalı kutu, ne ara kutuyu açtın da zinciri taktın ?

ucuz etin yahnisi.... :) ama tabi bütce meselesi diyecek birşey yok ayrıca nası zincir atıyo onu çözemedim :silent:

mal motorcular buraya konu başlıklı konudan devam etseymiş arkadaş, daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Gerek yoktu konu açmaya. Ne meraklıyız konu açmaya?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kardes dun alacağın motorun rengi siyah değil miydi,ne çabuk kırmızı olmuş bu.
Ayrıca dalga geçenler sizinde zinciriniz atmadı mı ?
Zinciri atmayan bilmez bu durumu,benim bmxte çok atardı mesela..

zincirin kopmasini anlarimda, atmasi ilginc.hele birde yerine takmissin o daha bir ilginc.pedalli mobilet desen anliyacagim... gecmis olsun.

adam bida bu foruma girmez bence , bi hava atıym dedi :D onuda söndürdünz helal

adam bida bu foruma girmez bence , bi hava atıym dedi :D onuda söndürdünz helal

aga daha kampana freni olan çinli bi motorla neyin havasını atmak istiyo onu anlamadım :mrgreen: ben olsam bırak hava atmayı o motora binmeye bile utanırım yemin ederim :queen:

tahminime göre arkadaş biraz sallamış sallarken kendiside düşmüş:) neyle açtın o zincir kutusunu nasıl hemen tamir ettin :) benim de bir defa afrika safaride zincir koptu tuhafiyeden lastik aldım yola devam ettim ne kadar tuhaf değil mi :) :) :) :)

tahminime göre arkadaş biraz sallamış sallarken kendiside düşmüş:) neyle açtın o zincir kutusunu nasıl hemen tamir ettin :) benim de bir defa afrika safaride zincir koptu tuhafiyeden lastik aldım yola devam ettim ne kadar tuhaf değil mi :) :) :) :)

ben dedim foruma alkol yada uyuşturucu etkisinde üye almayalım diye!! :D beyazıt bizim mcx başlığı fena duruldu oraları canlandırmak lazım bi ara.. olmadı kooperatif getirelim girsin oralara canlansın :D

aga daha kampana freni olan çinli bi motorla neyin havasını atmak istiyo onu anlamadım :mrgreen: ben olsam bırak hava atmayı o motora binmeye bile utanırım yemin ederim :queen:

Katılıyorum o motorla biri benim önüme gelse vaaaaaaaay be motora bak asla demem şahsen :) sadece zorunluluktan motora binen biri olarak görürüm :)

Ulan adam bir hava atacaktı kursağında bıraktınız :queen: Tecrübeli motorcular sizi :) belli adam bisikletten başka iki tekerli bir şeye binmemiş :mrgreen:

bigün kampüse benim 600rr la bi giriş yaptım.. ama nasıl kuul'um bellisi yok :D çektim giriş kapısına ceketin fermuarını göğsüme kadar açtım beyaz çeneden açılır kaskımı tam çıkarıyorum.. o an nasıl rezil oldum bilemezsiniz :( kaskın zinciri attı :( o kızlar o bakışlar birden kahkahalara döndü :( neyse biraz gevşetip bikaç arkadaş zinciri taktık kaskı çıkardım kafamdan.. buda benim ilk motor anımdır.. ne utanmıştım o gün yaa :( gitti havam :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar