- Konu Yazar
Elimde biraz birikmiş para var ilk önce eldiven mi alınmalı ceket mi?
Sıra sıra param yettikçe alıyorum.
Eldivenler daha uygun fiyatlı, monta hazır para yetiyorken mont almanı tavsiye ederim. Eldiven için para biriktirmek daha kolay.
https://www.trendyol.com/taipan-spo...798436799?boutiqueId=61&merchantId=869034&v=L bu montu düşünüyorum alınır mı?Her şeye zam geliyor .
En masraflıları alman daha iyi.
Aldığın mont 2 3 ay sonra eldiven parası kadar yükselir zaten.
Hocam Trabzonda nerede deneyebilirim ki :/Denemeden almayın derim. Her markanın bedenleri ve kalıpları farklı olur vücut tipinize uymaz sonra iade ile yenisinde hangisini alacağım diye uğraşacaksınız. Ekipmanar da eldiven hariç her şeyi gider dener öyle alırım. Size de öyle tavsiye ederim.
Öğrencilik hayatımda düştüm bu motor camiasına hastalık gibi bırakamıyorum. Bütçemin yettiği bir ceket buldum CE sertifikalı vs. kalanların hepsini de yavaş yavaş toparlarım inşallah.Bir şeyler alacaksan, önce en pahalısından başlaman daha mantıklı.
Allah korusun hocam diğer ay da eldiven alırım. Yazın işe girer her şeyi toplarım.Bu arada ekipman konusu kask, mont, bot, eldiven ve pantolonla bir bütündür. Allah korusun ilk kaza anında Murphy kanunları devreye girer ve o an hangi ekipmanın eksikse oradan gol yer, yaralanırsın.
Eldiven Al Ucuz Ztn Yaz Geliyor Montun Acelesi YokElimde biraz birikmiş para var ilk önce eldiven mi alınmalı ceket mi?
Yazın sıcak asfalta olan teması düşünemiyorum hocam önlem almak önemli.Eldiven Al Ucuz Ztn Yaz Geliyor Montun Acelesi Yok
MontElimde biraz birikmiş para var ilk önce eldiven mi alınmalı ceket mi?
Adventure İstanbul - YouTube kanalında bol bol Trabzon ve Rizeliler var. Videolarının altına yorum yaparsan o bölgede varsa ekipman alabileceğin yerleri söyleyebilirler. Arkadaşlarımız da bahsetmişler bazı ekipmanları deneyerek almak çok daha iyi olur.Hocam Trabzonda nerede deneyebilirim ki :/