İlk önce eldiven mi mont mu alınmalı/ Parça parça alıyorum

Elimde biraz birikmiş para var ilk önce eldiven mi alınmalı ceket mi?

Sıra sıra param yettikçe alıyorum.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Eldivenler daha uygun fiyatlı, monta hazır para yetiyorken mont almanı tavsiye ederim. Eldiven için para biriktirmek daha kolay.

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Denemeden almayın derim. Her markanın bedenleri ve kalıpları farklı olur vücut tipinize uymaz sonra iade ile yenisinde hangisini alacağım diye uğraşacaksınız. Ekipmanar da eldiven hariç her şeyi gider dener öyle alırım. Size de öyle tavsiye ederim.

Denemeden almayın derim. Her markanın bedenleri ve kalıpları farklı olur vücut tipinize uymaz sonra iade ile yenisinde hangisini alacağım diye uğraşacaksınız. Ekipmanar da eldiven hariç her şeyi gider dener öyle alırım. Size de öyle tavsiye ederim.
Hocam Trabzonda nerede deneyebilirim ki :/

Aynen bedenler çok farklı.
Denemeden alınca iade et tekrar beden seç sipariş uğraştırır.
Omuzların geniştir beden tutmaz.
Ben deri Mont alırken çok denemiştim .
Ama Trabzon'da yaşıyorsun orada ki imkanları tabi bilemiyorum.

Bir şeyler alacaksan, önce en pahalısından başlaman daha mantıklı.
Öğrencilik hayatımda düştüm bu motor camiasına hastalık gibi bırakamıyorum. Bütçemin yettiği bir ceket buldum CE sertifikalı vs. kalanların hepsini de yavaş yavaş toparlarım inşallah.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada ekipman konusu kask, mont, bot, eldiven ve pantolonla bir bütündür. Allah korusun ilk kaza anında Murphy kanunları devreye girer ve o an hangi ekipmanın eksikse oradan gol yer, yaralanırsın.
Allah korusun hocam diğer ay da eldiven alırım. Yazın işe girer her şeyi toplarım.

Motosikleti
DUKE 250
20.000 tl lik monta zam gelirse (%30) 26.000 tl olur, 1.500 tl lik eldivene aynı oranda zam gelirse 2.000 tl olur.
benim görüşüm önce pahalı olan,

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
kaza yaptığımda hangisinin olmaması daha kötü olurdu sanırım eldiven

Motosikleti
Bajaj Pulsar NS 400 Z
Hocam Trabzonda nerede deneyebilirim ki :/
Adventure İstanbul - YouTube kanalında bol bol Trabzon ve Rizeliler var. Videolarının altına yorum yaparsan o bölgede varsa ekipman alabileceğin yerleri söyleyebilirler. Arkadaşlarımız da bahsetmişler bazı ekipmanları deneyerek almak çok daha iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar