Mardin İl Temsilcisi
- Motosikleti
- Yamaha XS
Ahaha beğendim yazını kardeşim. Tekerin düz bassın
hayırlı uğurlu olsun.
Hayırlı olsun.. Allah c.c. kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..
Ankaradakilerin 3.600 dediğine ne bakıyosun.. en fazla 3.000 TL ye alırdık.. Hatta para peşin olunca daha uyguna da alırdık.. İstanbula git gel.. nakliye masrafı falan uğraşmazdın.. Ben Taksitle 3.000 TL ye almıştım.. Bi sıkıntın, sorunun olursa bana ulaş. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..
Hayırlı olsun. Lastiklere dikkat et.
Hayırlı olsun kardeşim. Bende motorumu üçerlerden aldım. Bizim buradaki motor satıcılarıdan üçerlerden 450tl daha pahalı satıyolardu aynı wolfu. Ben üçerlere para falanda vermeden motorun tamamını karta 2600tl/12 taksit yaptırdım. Siparişimdede en ufak bir sorun yaşamadı.
Birkaç güne evrakların gelir. Plakanı çıkarırsın. Mutlaka koruma demirini taktır. Sonrada arka lastiğini tubeless yaptır. Gerisi kolay.
Buda benim wolfumu alış hikayem...
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/109434-saniyorum-1-adet-salcano-wolf-aldim.html
Ha birde ayaklık müşürü ve debriyaj müşürünü hemen iptal et bence. Seni yolda bırakmaktan başka hiçbir işe yaramazlarHiçbir işe yaramıyorlar.
Tabi ulasirim kesinlikle sagolun. Simdilik pek bir sikinti yok gibi. Tek kafami kurcalayan sey motora duzgun bir servisi nasil bulacagim
Kazım karabekir deki Opetin arkasında Rüzgar Mehmet'in yeri.. Aydın Abinin yanına git.. İlk bakım ücretsiz.. 500 km'de.. Sadece yağ parasını alıyorlar..30 TL falan...
Sonra bi 700-1000 km sonra 2. bakımda yağ ve servis ücreti o da 60 TL falan...Heryerini kontrol eder.. bütün civataları sıkar.. gerekli yerleri yağlar.. Bunları sana anlatarak yapar.. İstediğin sorularıda sorar gerekli bilgileride öğrenirsin..
Benim Motosiklete castrol koymuşlardı.. ama en son uğradığımda ellerinde yeni gelen eni i-ride
http://www.n11.com/eni-i-ride-moto-10w-40-1-litre-P36625038
marka yağlardan vardı.. Kaliteli bir marka.. Bu arada yağ fiyatı 30 TL dedim baktımda fazlada olabilir... İ phone gerek yok.. İlk bakımı 500 de yaptır.. yağ baya kötü oluyor.. ben 2. bakımı tam hatırlayamadım ama 1200-1300 km gibi yaptırmıştım.. Sonrası yağın kalitesine/zorlanmasına/sıcaklığa/bekleme süresine göre 1500-2000-2500 km de yaptırabilirsin..
Her 500 km de bir yag degisimi gerekiyor yani. Fena degilmis en azindan hem motor saglikli kalir hem de farkli farkli yaglari deneyebilirim.valla hemen hemen her soruma usenmeyip yardimci oldunuz. Tesekkur ederim![]()
Hayır yanlış anlaşıldı yazdığım.. Her 500 km de yağmı değişir.
Yağ değişiminden sonra yağın duruma göre ya 1500 km sonra, yada yağ çok ısıya, zorlanmaya maruz kalmadı kaliteli yağ koymuştum.. 2500 km sonra değiştireyim de diyebilirsin manasında söyledim..
Hayır yanlış anlaşıldı yazdığım.. Her 500 km de yağmı değişir.
Yağ değişiminden sonra yağın duruma göre ya 1500 km sonra, yada yağ çok ısıya, zorlanmaya maruz kalmadı kaliteli yağ koymuştum.. 2500 km sonra değiştireyim de diyebilirsin manasında söyledim..
Hayirli olsun, kazasiz belasizninsallah guzel bir birliktelik yasarsin motorunla
100 tl demisin, acaka sen ce motor ucreti dahil 100 tl mi? Yoksa sadece motora mi 100 verdin?
Birde gebze ankara kac para nornalde?