İlk motorumu aldımmm =)

ewt arkadaşlar ilk motorum ybr 125 i bugun aldık siyah renkte yarın teslim edilcek işalla o zmn fotolarımızıda koycam artık kendimi tam anlamıyla sizden biri saymak üzereyim:) ayın 1inden sora ehliyetide aldımmı tmmdır :cat: ama ne yazıkki bu senelik mt-izmirle hiçbi aktiviteye katılamıcam sanırsam çünkü öss var:pr:

ewt arkadaşlar ilk motorum ybr 125 i bugun aldık siyah renkte yarın teslim edilcek işalla o zmn fotolarımızıda koycam artık kendimi tam anlamıyla sizden biri saymak üzereyim:) ayın 1inden sora ehliyetide aldımmı tmmdır :cat: ama ne yazıkki bu senelik mt-izmirle hiçbi aktiviteye katılamıcam sanırsam çünkü öss var:pr:

Kazasız belasız keyifli sürüsler diliorum :rendeer:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle.hayırlı olsun:cat:

Süper Moderatör (BBRR)
İyi motor ...ve güzel renk ...yani tam 12 den vurmuş durumdasın ...güle güle bin kazasız belasız :cat:

motorun hayırlı olsun...Bu genç yaşında eline sigara hiç yakışmamış...

hayırlı ugurlu olsun arkadasım.kazasız belasız surusler.:cat:
seneye sınavı atlatalım bende alcam ınsallah.:cherry:

İyi motor ...ve güzel renk ...yani tam 12 den vurmuş durumdasın ...güle güle bin kazasız belasız :cat:

saol abi bende öle yaptığımı düşünüyorum :rendeer: (fazlamı ukalaca konuştum:farao: )

Mete abi sende saol sigara konusuna gelince haklısın sanırım ama yaptık bi hata kişisel ve ailesel problemlerde itti biraz ama yinede saçma bi seçimdi işalla en yakın zamanda kurtulabilirim beni düşündüğün için çok teşekkürler :rendeer:

emre işalla sende istediğine kavuşursun ne demişler azimle ...... mermeri deler :queen:

kazasız belasız sürüşler dileyen arkadaşların hepsinede tek tek teşekkür ederim
bu site bana çok şey kattı gerçekten çok yararlı bi senedir aranızdayım bütün site ahalisine borçluyum hakkınızı helal edin yarın yollardayım :cat:

hayırlı olsun.ybr'ye yakışan en iyi renk siyah bence..kazasız günler dilerim.

Super Moderator
Eski YBR'de füme, yeni kasada siyahın ayrı güzel bir havası var, güle güle kullan...:rendeer:

saolun arkadaşlar aslında lacivert ve siyah arasında kalmıştım sizin yorumlarınızla siyahla doğru bir tercih yaptığımı anladım teşekkürler..
bu arada artık motorum olduğuna göre teknik konularda sanırım biraz daha başınızı ağrıtıcam =)

hayırlı olsun, güle güle kullan.
bende de aynısından var. ilk aldığımda kötü mü yaptım acaba diye düşündüm ama zamanla daha çok sevdim motoru.
hele hele başlangıç için süper bir motor, bunu anladım.
çünkü hata yapıldığında bu motorda telafi etmesi kolay. kullandıkça ne demek istediğimi anlayacaksın.
güle güle kullan, kazasız belasız bin:)

Motosikleti
Forza 250
saolun arkadaşlar aslında lacivert ve siyah arasında kalmıştım sizin yorumlarınızla siyahla doğru bir tercih yaptığımı anladım teşekkürler..
bu arada artık motorum olduğuna göre teknik konularda sanırım biraz daha başınızı ağrıtıcam =)

Motor 2006 model mi?
Ben telde sormuştum 2007 ler ocak-şubat gibi geliyor dediler
Sanırım araba gibi deil bunlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar