İlk motorumu aldım 🙋🏻♂💛💙🇹🇷

Az kaldı o mutluluğu ben de yaşayacağım :) Ekipmanlarımın bir kısmını alırken bile nasıl heyecanlanmıştım :) Olur da Ankara merkezine gelirseniz ben de bi V-Strom görürsem size bi selam çakarım. :) Hayırlı olsun , kazasız belasız sürüşler dilerim.

Hayırlı olsun. Geziye gitmeden önce bence biraz eğitim alın.

Allah mıcır yoldan uzak tutsun dicem ama, Vstorm için pekde fark etmez :queen:
Hayırlı uğurlu olsun, Kilometrelerle eskisin inşallah.

Güzel sağlam bir motor.Km gerçekse yakın zamanda masraf çıkaracağını sanmıyorum.Güle güle binin.

honda ncx neden düşünmediniz? Hayırlı olsun bu arada

Düşünmedim değil şöyle desem daha doğru olur Suzuki daha ağır bastı :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:58 ----------

Güzel sağlam bir motor.Km gerçekse yakın zamanda masraf çıkaracağını sanmıyorum.Güle güle binin.

ALLAH RAZI OLSUN TEŞEKKÜR EDİYORUM... SORGULAMA FALAN YAPTIM AMA ORGİNAL DİYE DÜŞÜNÜYORUM EĞER DEĞİLSEDE Kİ BURASI TÜRKİYE BANA SATAN YANILIR HEM DÜNYADA ÇIKAR HEMDE AHİRETTE ... BEN GÜVENDİM TOP ONDA ARTIK :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:00 ----------

TEŞEKKÜR EDERİM... :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:01 ----------

Az kaldı o mutluluğu ben de yaşayacağım :) Ekipmanlarımın bir kısmını alırken bile nasıl heyecanlanmıştım :) Olur da Ankara merkezine gelirseniz ben de bi V-Strom görürsem size bi selam çakarım. :) Hayırlı olsun , kazasız belasız sürüşler dilerim.

HAY ALLAH RAZI OLSUN UMARIM MOTORUNUZA KAVUŞURSUNUZ EN KISA ZAMANDA VE KAZASIZ BİR ÖMÜR BOYU BİNERSİNİZ :cat: BU ARADA 06 AG 0398 PLAKA GÖRÜRSENİZ SELAM ÇAKARSINIZ :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:02 ----------

Hey dostum where are the photos..?

FOTOĞRAF EN KISA ZAMANDA İNŞALLAH BENİ Bİ ÇEKEN BULURSAM :)

Hayırlı uğurlu olsun,Allah kaza bela vermesin ANKARAdaşım:))

AMİN ALLAH RAZI OLSUN ANKARAdaşım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:05 ----------

çok teşekkür ederim saolun bu güzel dilekler için amin cümlemize kaza bela vermesin inşALLAH :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:06 ----------

amin ALLAH razı olsun daha iyisi tüm motorseverlerin olsun inşALLAH :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:08 ----------

estağfirullah teşekkür ederim sizlere daha iyileri nasip olsun ... :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:11 ----------

o bir jopon motoru kullanıyor..
lütfen japonca sorup, isteyin..

ここで、あなたのエンジンの公式
Koko de, anata no enjin no kōshiki

ok man?

:p

:):):):):):) TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH CÜMLEMİZE KAZASIZ BELASIZ SAĞLIĞIMIZ EL VERDİĞİNCE BİNMEK NASİP ETSİN...

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:12 ----------

güle güle kazasız sürüşlerle, kendinizi bilerek kullanmanız dileğimle.

TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH CÜMLEMİZİ KAZADAN BELADAN BÜTÜN İNSÜCİNSTEN ŞERDEN VESVESEDEN GÖZDEN NAZARDAN KÖTÜ İNSANLARDAN CAHİL CÜHELADAN TÜM ŞERLERDEN KORUSUN :king:

Egitim almanizda fayda var, simdi elinizin altinda alisik olmadiginiz keyifli bir guc var, gazi acinca uzuyor olmak, daha dengeli bir motora sahip olmak bunlar egitimsiz ama kendi tecrubesini kazanmaya calisanlar icin biraz gizli tehlikeler icerir..

Hayirli olsun.iyi gunlerde kullanin aracinizi.cok guzel bi duygu gercekten.allah kaza bela vermesin insallah.

Egitim almanizda fayda var, simdi elinizin altinda alisik olmadiginiz keyifli bir guc var, gazi acinca uzuyor olmak, daha dengeli bir motora sahip olmak bunlar egitimsiz ama kendi tecrubesini kazanmaya calisanlar icin biraz gizli tehlikeler icerir..

EVET HAKLISINIZ TABİKİ GERÇEKTENDE BÜYÜK VE GÜÇLÜ BİR MOTOR GAZA YÜKLENDİMİ UZUYOR MÜKEMMEL BİR ZEVK :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:56 ----------

Hayirli olsun.iyi gunlerde kullanin aracinizi.cok guzel bi duygu gercekten.allah kaza bela vermesin insallah.

ALLAH RAZI OLSUN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. ALLAH KİMSEYE KAZA BELA ŞER VERMESİN İYİ GÜNLERDE KULLANALIM HEPİMİZ HAYAL EDENLEREDE EN KISA ZAMANDA NASİP ETSİN ALLAH C.C. :cat:

AHZ

Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Mutluluğun daim olsun.

herkese benden helva ebsc ye yok :mrgreen: şaka bir yana hayırlı uğurlu olsun. EĞİTİM ALIN.

İNŞALLAH MAŞALLAH ALLAH ALLAH ALLAH La ilahe İLLALLAH ALLAH ALLAH BİSMİLLAH YARABBİ RESULULLAH ALLAH ALLAH. :)

Saolun daha iyisi sizin olsun ... :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:20 ----------

herkese benden helva ebsc ye yok :mrgreen: şaka bir yana hayırlı uğurlu olsun. EĞİTİM ALIN.

hehehe ... teşekkür ederim söylemesende yemiş kadar oldum. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:22 ----------

İNŞALLAH MAŞALLAH ALLAH ALLAH ALLAH La ilahe İLLALLAH ALLAH ALLAH BİSMİLLAH YARABBİ RESULULLAH ALLAH ALLAH. :)

amin :silent:

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:23 ----------

Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Mutluluğun daim olsun.

Amin çok sağolun cümlemize inşALLAH ... :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar