cesaritinien dolayı tebrikler=))
Hayırlı uğurlu olsun...sıkıntı çıkarmadan sürmeniz dileğimle
not: Motorun yükseliği ve gücünden dolayı değil Aprilia olmasından
Almadan önce çok araştırdım, parça fiyatlarını temin edebileceğim yerleri.Motor çok oynanmamış ise orijinalliğini koruyorsa zamanında bakım ile sorun yaratacağını sanmıyorum.En fazla yapacağım hız 100, zaten motorun konforlu sürüş hızı da bu.Servis dikkatli ve bakımlı kullanırsam motorun iyi ve sağlam bir Motor olduğunu söyledi.Bakım işlerinden bende anlıyorum, parçalarını yavaş yavaş toplamaya başlayacağım, sıkıntı yaşarmiyim göreceğiz
Aprilla güzel motordur başını ağrıtmaz
Yanlız Zayıf akü'yü sevmez Marş rüblesini verir eline
Marş rublesi yeni değişmiş, ben bu parçayı da alıp elimde bulunduracagim kronik sorun olduğunu biliyorum
Hayirli olsun, ben motorla auninaltyapiyi kullaniyor. Yalniz baslangic mi daha once varmi tecrubeniz? 650cc enduroda olsa affetmez..
Daha önce 150cc scooter tecrübem var, 10000 km, biraz da Yamaha dragstar650 kullandım.
Expertiz kontrolü için cihazamı bağladılar yoksa elle kontrollemi söylediler amortisördeki terleme meselesini.
Terleme meselesi nedir ne değildir anlamam, daha önce böyle bir kontrol de yaptırmadım, merak ettim.
Ben enjektör ve arıza kontrolü için takılmasını istedim, ancak böyle bir teknolojisi olmadığını söylediler motorun.
Terleme olayı amortisörün yavaş yavaş salmaya başladığına işaret, yani yavaş yavaş bakım zamanının geldiğini işaret ediyor.Yine bununla ilgili bütün ön takım parçalarını kendim toplayıp bütün değişmesi gereken parçaları değiştireceğim orjinal parça ile ve zamanından önce.
Amortisorler terleyebilir, yag siyiricilar yavas yavas eskiyor demek, ara ara kontrol edin elinizi amortisorun en altina surtun yaglaniyorsa bakim zamani gelmistir
Sağolun dediğiniz gibi yapacağım
Herkese teşekkürler