ilk motorumla ilk gezimde ilk kazamı yaptım

arkadaşlar söyleyin bakalım kimin nazarı bu ?
bugün arkadaşla hareme giderken direk yere çakıldık ama pek birşey yok motorun sag aynası kırıldı bizdede biraz sıyrıklar var (ucuz atlattık yani)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
acemi olduğun halde arkana artçımı aldın ?

herkese teşekkürler
redboy evet artçı aldım ama kaza anında ben artçıydım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun

geçmiş olsun o kadar olacak, arkadaşın ilerisi için sana küçükte olsa tecrübe kazandırmış ona teşekkür et :) (allah daha büyüğünden korusun.) :king:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
en büyüğü bu olsun.daha dün bir bugün iki ne iştirya.geçmiş olsun hoca :rendeer: :king:

herkese teşekkür ederim arkadaşlar ama bu kaza benim için iyi oldu artık daha temkinliyim özellikle yagışle havalarda :cherry:

geçmiş olsun... kaza hakkında biraz daha bilgi verebilirmisin lütfen... :silent:

Geçmiş olsun.
Arkadaşlar ben daha önce de bahsetmiştim RODAJ süresince artçı almayalım diye!
Bunun nedenleri :
1.Motosikletimizin motoru daha yeni olduğu için fazla zorlanacak olursa pistonların yataklarında bulunan mikro metal parçalar diğer elemanlara zarar verir ve ilerde sorun çıkacaktır.
2.Motosikletimizin motoru diğer elemanlarla daha tam olarak uyum içerisine girmemiştir.
3.Sadece motosikletin elemanlarının değil , kullanıcının da motora alışması için rodaj süresinin geçmesini beklemek en iyisidir.
--- Yani yeni bir motor - hayatımızda ilk defa kullanıyoruz , nerede-ne zaman fren yapmalıyız ? , hangi hareketler sonucu kayma olur? Bunları iyice öğrenmek için bir süre geçmesi gerek.
Oluşan bu vb. durumlar sonucu da biraz daha sabredip , daha sonra TEK TEKER bile gidebiliriz.(Şakadır.Sakın inanmayın)

Şimdi durum böyle olunca artçı almak veya motoru 3.şahıslara kullandırmak.Son derece tehlikeli(Her an kaza olabilir) ve de teknik acıdan zararlı bir durumdur.

Yok ; <<ben rodaj süresi nedir bilmem derseniz!>>
O zaman kaza haberinizi de yazmanız mantıklı olmaz.

erkiran sözüm sana değil , motorun hayırlı olsun , tekrar geçmiş olsun.

erkiran, Geçmiş olsun kardeşim.Allah beterinden korusun.Düşmeyen motorcu yoktur,o acı daha dikkatli olmanı sağlayacaktır eminim,motorunun da başkalarına neden verilmemesi gerektiğini de öğretecektir artçı sen olsan bile...Motorun da hayırlı olsun bu arada..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar