İlk motoruma sonunda kavuştum.

Hayır hocam 2012 model. 2013ler yeni kasa

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:30 ----------

güle güle kullan

Tesekkur ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:36 ----------

allah kazasız belasız sürmeyi nasibetsin...

Amin. Cumlemize kaza bela vermesin insallah.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:38 ----------

Hayırlı olsun, güzel makina

Cok sagolun, tesekkur ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:42 ----------

Hayırlısı olsun çok güzel Allah Hayırlısıyla kullanmayı nasib etsin. Bende Ocak ayında 2013 model yeşil bi apache aldım yağmur çamur henüz 350 km de daha rodajı bitmedi.:) Laf aramızda bu 2012 modeller daha çok hoşuma gidiyo.. Güle güle kullanın .Eski montum adı üzerinde epey eskidi bende yeni motoruma Venomun bi montunu almayı düşünüyorum
http://www.motosikletaksesuarlari.com/VENOM-TAMINO-RACING-DoRT-MEVSiM-MOTOSiKLET-MONTU-SiYAH-YEsiL_790.html

Sizin motorunuzda hayirli olsun. Allah kaza bela vermesin. Bende eski kasa tvs, yi daha yakışıklı buluyorum acikcasi.
Ayrica montta oldukca guzel duruyor ve sizin motora cok yakışır eminim.
Montta

hayırlı olsun rodaj sıkıntı :) 50 60 kmleyle gidiyorum hafta da 1 2 kere kestel, gürsu köylereine gidyorum anca gidiş dönüş 50km oluyor. :)

hayırlı olsun darısı başıma kardeş :)

Tesekkur ederim. Insallah Allah sizinde gonlunuze gore verir. Ben motor sahibi olabilmek için yaklasik 10 sene kadar sabrettim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:52 ----------

hayırlı olsun rodaj sıkıntı :) 50 60 kmleyle gidiyorum hafta da 1 2 kere kestel, gürsu köylereine gidyorum anca gidiş dönüş 50km oluyor. :)

Tekrardan cok sagolun. Sizinkide hayirli olsun. Siz yine kullaniyorsunuz. Ben geçen pazartesi motoru aldim, eve kadar getirdim. Gecede mahallede biraz gezdim, hepsi bu. Lastikleri herkes cok kotu dediginden yagmurda hic cikarmadim. Haliyle daha 30 km ancak oldu. Boyle giderse rodaj pek bitmeyecek gibi. Biz konusuna gelince, guvendigim iki kisi hizin onemli olmadigini, önemli olanin motoru zorlamadan kullanmak gerektiğini belirtti. Bencede en mantiklisi bu.

Hayırlı olsun dostum :) motor sevinci bambaşkadır çocuk gibi seviniyorsundur şimdi.Kazasız belasız kullanmanı diliyorum.kask tak kafanı sağlama al :)

hayırlı olsun..

Çok teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:46 ----------

Bunu markasi modeli nedir. Biraz paylasabilirmisimz

2012 Model Tvs Apache RTR 150 olarak geçiyor. Forumda ayrıntılı bilgileri mevcut. Yeni kullanmaya başlayacağımdan tecrübeli arkadaşların motor hakkında paylaştığı çok sayıda yazı var. Bunları okuyarak daha yararlı bilgilere ulaşabilirsiniz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:51 ----------

Hayırlı olsun dostum :) motor sevinci bambaşkadır çocuk gibi seviniyorsundur şimdi.Kazasız belasız kullanmanı diliyorum.kask tak kafanı sağlama al :)

Teşekkürler.Yaşım kırkın üzerinde olduğundan garip duygular içindeyim açıkçası:)Havalar bir düzelsin,nasipse yavaş yavaş kullanmaya başlayayım,sanırım o zaman çocuk gibi sevinmeye başlayacağım diye düşünüyorum:)
Kasksız ve ekipmansız kullanmayı hiç düşünmüyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:54 ----------

Hayırlı olsun, kazasız, belasız bol keyifli sürüşler dilerim ; )

Çok sağolun. İnşallah hepimiz kazasız belasız, keyifle kullanabiliriz.

Hayırlı olsun aramıza hoş geldin çok memnun kalıcaksın motorundan :wiinkk:

seçim güzel, temizde görünüyor maşallah. Güle güle bin bakalım :)

Hayırlı olsun aramıza hoş geldin çok memnun kalıcaksın motorundan :wiinkk:

Çok teşekkür ederim. İnşallah herkesin dediği gibi memnun kalırım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:52 ----------

Hayırlısı olsun kazasız belasız kullanmayı nasip etsin rabbim..

Amin. Cümlemize nasip etsin inşallah.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:58 ----------

seçim güzel, temizde görünüyor maşallah. Güle güle bin bakalım :)

Henüz yıkamaya hiç fırsatım olmadı. Yine de sıfır olunca temiz görünüyor:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:01 ----------

Kazasız belasız temiz bir kullanış olsun. :thumleft:

Teşekkür ederim. İnşallah şeytana uymadan kullanabilirim. :)

Hayirli olsun hocam gule gule bin kazasiz belasiz cok tatli duruyor motorunuz rengi de cok hos. Tekeriniz duz bassin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar