İlk motoruma sonunda kavuştum.

img20140303170244.jpg

Arkadaşlar merhaba. Çokkk uzun yıllardır istediğim ve özlemle olmasını beklediğim dileğime sonunda kavuştum. Şimdilik ufakta olsa (Benim için gayet yeterli) gönlüme göre bir motosiklet alabildim sonunda.
Allah isteyip te alamayan, ya da daha iyisini isteyen tüm arkadaşlarıma, kardeşlerime daha iyisini versin inşallah.

Hocam hayırlı olsun Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.En beğendiğim renk. 0 mı aldınız?

Hayırlı olsun , sağlam kaliteli bir motor almışsın :cat: Kazasız belasız sürmen dileğiyle :rendeer:

hayırlı ugurlu olsun kerdes allah kaza beladan muhafaza etsin seni ve bizleri

Görür görmez nabzım yükseldi. :queen:5 gün sonra aynı renk ve modelini ben de alıyorum.:flower: Güle güle kullan, kazasız ve keyifli sürüşler dilerim. :cat:

Hayırlı olsun , sağlam kaliteli bir motor almışsın :cat: Kazasız belasız sürmen dileğiyle :rendeer:
Çok sağolun. Herkes dediğiniz gibi 'sağlam ve kalitelidir' diye övdüğünden bende tercihimi bu yönde yaptım.
İnşallah dedikleri gibidir:)

Çok güzel duruyor :)
Allah hayırlı uğurlu etsin, tekerine taş değmesin :)
Şimdi gıcır gıcır, sıfır plastik kokuyordur o mis gibi :)

Görür görmez nabzım yükseldi. :queen:5 gün sonra aynı renk ve modelini ben de alıyorum.:flower: Güle güle kullan, kazasız ve keyifli sürüşler dilerim. :cat:

Çok teşekkürler.
İnşallah en kısa sürede sizde motosikletinize kavuşursunuz.

Arkadaşlar birde malum iş sadece motosiklet almakla kalmıyor. Bunun birde eğitim ve ekipman boyutu var. Nasip olursa nisan ayında oğlumla beraber Honda seviye 1 eğitimine katılmak istiyorum. Ekipman olarak şimdilik sadece kask alabildim. En kısa sürede mont, eldiven,kilit ve bellik korumaya ihtiyacım var.
Mont olarak 200-300 TL. civarı bir bütçem var. Her ne kadar '4 mevsimlik mont olmaz.' deseler de az da olsa kışında idare edebilecek bir mont almak istiyorum. Prohel, prosev ve Venom montların fiyatları uygun gibi görünüyor.Kullanan arkadaşlardan tavsiye alabilirim. Son olarak öne disk kilidi, arkaya da zincir halka veya çelik halat kilit almayı düşünüyorum.Sizce zincir mi daha iyi, yoksa çelik halat mı?
Şimdiden yardımcı olan, olamayan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:03 ----------

Çok güzel duruyor :)
Allah hayırlı uğurlu etsin, tekerine taş değmesin :)
Şimdi gıcır gıcır, sıfır plastik kokuyordur o mis gibi :)

Çok sağolun.
Allah günah yazmasın ama bendeki de şans doğrusu. Aylardır havalar çok güzel gidiyordu,ben tam motor aldım, başladı yağmurlar:)Henüz doğru dürüst binemedim bile.Neyse memleketin yağmura ihtiyacı var.Ben bunca sene bekledim, biraz daha beklesem hiç sorun olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar