Görür görmez nabzım yükseldi. :queen:5 gün sonra aynı renk ve modelini ben de alıyorum.:flower: Güle güle kullan, kazasız ve keyifli sürüşler dilerim. :cat:
Çok teşekkürler.
İnşallah en kısa sürede sizde motosikletinize kavuşursunuz.
Arkadaşlar birde malum iş sadece motosiklet almakla kalmıyor. Bunun birde eğitim ve ekipman boyutu var. Nasip olursa nisan ayında oğlumla beraber Honda seviye 1 eğitimine katılmak istiyorum. Ekipman olarak şimdilik sadece kask alabildim. En kısa sürede mont, eldiven,kilit ve bellik korumaya ihtiyacım var.
Mont olarak 200-300 TL. civarı bir bütçem var. Her ne kadar '4 mevsimlik mont olmaz.' deseler de az da olsa kışında idare edebilecek bir mont almak istiyorum. Prohel, prosev ve Venom montların fiyatları uygun gibi görünüyor.Kullanan arkadaşlardan tavsiye alabilirim. Son olarak öne disk kilidi, arkaya da zincir halka veya çelik halat kilit almayı düşünüyorum.Sizce zincir mi daha iyi, yoksa çelik halat mı?
Şimdiden yardımcı olan, olamayan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:03 ----------
Çok güzel duruyor

Allah hayırlı uğurlu etsin, tekerine taş değmesin

Şimdi gıcır gıcır, sıfır plastik kokuyordur o mis gibi
Çok sağolun.
Allah günah yazmasın ama bendeki de şans doğrusu. Aylardır havalar çok güzel gidiyordu,ben tam motor aldım, başladı yağmurlar

Henüz doğru dürüst binemedim bile.Neyse memleketin yağmura ihtiyacı var.Ben bunca sene bekledim, biraz daha beklesem hiç sorun olmaz.