İlk Motoruma Kavuşuyorum :) Keeway SL150

Arkadaşlar en nihayetinde ilk motoruma kavuşmaya çok az kaldı. :)

İlk once bu motoru tercih etmemde faydalı olan bu forumdaki yazılarla insanları bilgilendiren fikirlerini paylaşan herkese teşekkürü bir borç bilirim.:rendeer:

Biliyorum tam fuar zamanı, yeni modeller gelicek yeni fırsatlar olacak ama işte en önemli etken ne olursa olsun maddi durumlar olunca, ne yeni modellerin ne de yeni fırsatların bi önemi kalıyor. Kendi bütçeme en uygun ve piyasada onemli bir yere gelmiş bu motoru tercih ettim... iyi yada kötü şimdilik bişey diyemem, onu kullanıpta tecrübe edinipte anlıycaz..

İstanbulda Suadiyede yakın dostumun komşusu bir bayide gördüm.. inceledim, odeme koşullarını konuştum, daha sonrada anlaştık.. harikaydı...
aynı bayi regal motorlarınıda satıyor...

Arkadaşlar bu başlık altında bir cok fotoğrafı yayınlıycam.. sıfır motorumun halini, ilk alırken ve kullanırken nelerle karşılaştığımı, yaptığım tüm değişiklikleri herşeyi paylaşıcam sizlerle :) bir nevi seyir defteri günlük gibi bişey olucak...:bounce:

Son olarak arkadaşlar bana önericeğiniz, dikkat etmem gereken şeyler varsa, fikirleriniz varsa lütfen yazın... motoru sıfır bayiden alıcam.. alırken nelere dikkat etmem gerekli tecrübe li arkadaşlardan yardım beklerim...

şimdilik bu kadar.. ehh hayırlısı olsun bakalım bana ...:bounce:

-----------------------------
Gelelim fotolara

Bayinin önünde ilk görüşüm onu.
image01891ra.jpg

image01902jh.jpg

Buda Regal (Güzel alet vesselam.. iki tane vardı bi düz direksiyon bide bu)
image01921wk.jpg

Orda ikinci el bi tane aynısından vardı.. üstünde poz vereyim dedim :)
image01967pf.jpg

image01972ho.jpg

Buda çenesi açılır cox kask :)
image02037mt.jpg

Herşeyim tastamaaaamm.. adece motoru gidip alıcazz ;)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun diyelim

hayırlı olsun arkadaşım. kazasız belasız binersin inşallah. resimdeki kask da yakışmış superlightta güzel durur. :rendeer:

hayirli ugurlu olsun abicim.. Allah kaza bela vermesin.. Saygilar....

harika...arkadaşım,güle güle kullan,kazasız belasız inşallah.çok güzel görünüyor.aksesuarları muhteşem..ben de keway landcroser e hayran kaldım..

Arkadaşlar içten dilekleriniz ve temennileriniz için teşekkürler gercekten...

Aslına bakarsanız Landcruizer i bende cok cok begenmiştim.. ama aksesuarsız olacağı için ve aksesuarlı ile aksesuarsız görünüşü çok farklı oldugu için, 4 milyar fiyatı oldugu için bilmiyorum pek tercih etmedim...

şimdi kalkıpta ilk motorum icin yuksek rakamlarda motorlar almak istemiyorum.. az maliyet çok fayda ve iyi görünüş olan bu motorda tecrübe yapıp ilerde daha farklı motorlara geçicem hayırlısıyla...

motordan önce neler aldım.. ilk önce onlarıda bi sıralıyayım ;)

-- ilk önce gidip gelişim sürücü kursuna yazıldım.. ehliyet şart.. ve insallah mayısın ortasında sınava girip bu işi halledicez...

-- bering marka yazlık eldiven.. sanırım 50 ytl ye maloldu
-- 2 metrelik zincir, branda, balaklava
-- cox mono K çenesi açılır mat siyah kask... buda 125 € tuttu

deri montlarım baya var zaten.. ama korumalı bi tane bering marka mont alıcam tekrar.. oda sanırm 140 € civarlarındaydı..

şimdilik böyle dostlar...

esas motoru aldıktan sonra motoru nasıl değiştiriceğime bakın siz.. o zaman harika bi alet yaratıcam :)

sevgili ceko,motoruna birde nazarlık tak..bir de seni izmir gurubunun toplantılarında görmek isteriz..sevgiyle kal..

güzel bir secim kutlarım hayırlı ugurlu olsun kazasız sürüsler

hayırlı olsun CEKO35
bende pazar günü istanbul motovizyona gittim fuarda alacağım inşallah motoru

"dün motovizyona gittim " başlıklı yazıda ödeme şartlarımı ve mont kask eldiven markalarıyla fiyatlarıyla yazdım. sana kaça mal oldu bilgilendirirsen sevinirim:)
kazasız belasız inşallah :)

oncelıkle ılk motorunsa hayırlı ve gecmıs olsun :mrgreen: sende artık poposu vibrasyona maruz kalanlar arasındasın ve bısı solıyımmı vıbrasyon kalcada bagımlılık yapıyo ben bunu kesfettım :cat: tekrar tekrar hayırlı olsun arkadasım gule gule kullan

hayırlı ve de uğurlu olsun ceko. Allah kazasız belasız huzurlu sürüşler nasip etsin.

:wiinkk:

hayırlı olsun kazasız ,belasız sürüşler dilerim, lütfen dikkat ayrıca toplantı ve gezilerimize bekleriz.
sevgilerimizle,

Arkadaşlar teker teker hepinize tekrardan teşekkür ederim...:rendeer:

Dün bu resimlerini çektiğim suadiyedeki bayi ile fiyat konusunda pek anlaşamadık.. daha doğrusu anadolu çetelem kredisi çıkmadı bana.. ee ne olcak dedim?? kredi kartından cekelim o zaman... işte bonusa şöyle yaparım şuna şöyle yaparım bilmemne.. kısacası bana pek uymadı faiz koyuyo baya kartlara.. ee dedim şimdi mıçtık, napçaz... bende istanbuldaki diğer bayileri aramaya başladım.. ilk önce motovizyonu aradım, gerçi evime çok uzak oluşundan dolayı çekiniyodum.. ben kurtköyde oturuyorum motovizyon bahçelievlerde (anasının nikahı yani :) ) .. herneyse.. Motovizyon veee sayın Soner Bey, daha ilk konuşmalarımızda bile telefonda gerçekten çok samimi içten şekilde yardımcı olmaya elinden ne geliyosa yapmaya çalıştı. Gerçekten boyle bişey beklemiyodum ama nasıl söyliyeyim adam gibi adam, ticari kaygı gütmeden elinden geleni yapmaya çalışan birisi... Allah Allah dedim garip diğer firmalar bu şekilde davranmıyo.. alırsan al almassan napayım gibilerinden havalarda.. bi iş var dedim bu işte :) akşamına dedim Soner Bey bekleyin beni servisler gelicem ben.. Saolsun akşam 8 e kadar bekledi , ve girdik içeriiii :)
sanki daha önceden tanışıyomuşuz gibi ortam birden samimi , muhabbet falan filan derken abi dedim benim peşinat bilmemne tamam.. para olayını napıcaz?? motor nerde hani nerde motoruuuuumm :) ehhehhe....
gösterdi motoru.. gel sana 12 taksit vade farkı almıcam.. ohhh süper dedim
verdim peşinatımı, vade farksızda kalanı kredi kartına 12 ye böldük el sıkıştık, aldım motorumu hayırlısıyla bee :)
evrak işlerini kalan ıvır zıvırı halledicekler, cuma günüde arkadaşı alıcam gidicez hayırlısıyla motorumuzu alıcaz...

Valla bilmiyorum dostlar ama Motovizyon ve Soner Bey gerçekten motorcu kafasında adam gibi adamlar, başka konuştuğum diğer firmalarda ne bi sıcaklık ne bi sohbet ne bi kolaylık yardım bilmiyorum pek göremedim hissetmedim.. çok ticari olmuş olaylar...
ilk motoru motovizyondan aldık.. çokda mutluyum , hayırlısı inşallah ... :bounce:

kardesim hayırlı olsun bende 4 gun once aldım.İnanılmaz keyif veren bir motor.Hiç ömrümde vitesli motor kullanmamıştım ama deneyince cok rahat kullandım.Ya bu keeway sahiplerinin buluştuğu bir yer varmı merak ediyorum.Bende gelmek isterim baya bi bilgi paylasımı olur.Rodaj hakkında bilgisi olan varmı?ne yapmamız gerekişyor ben kafama göre kullanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar