güle güle kullan..
biraz yüksege kaçmışsın gibime geliyo..
dikkatli olda patlama..
bu işler tecrübe ister
sindire sindire yani..
hayır silindire silindire :cherry:
güle güle kullan..
biraz yüksege kaçmışsın gibime geliyo..
dikkatli olda patlama..
bu işler tecrübe ister
sindire sindire yani..
fake olunacak bişi yok zaten motor aldım ve fotosunu paylaştım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:46 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:45 AM ----------
ilk motorum daha öncede deneyimim yok ne ufak bir motorum oldu nede başka bişi bunda alışıcam toplasanız 5 defa motor sürmüşlüğüm var ama
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:49 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:46 AM ----------
hayattaki ilk motorum 94 model ama modifiye işleriyle uğraştığım için baya oynamayı düşünüyorum maksat zaman öldürmek![]()
hayırlı olsun
2 sorum olacak1.si ne kadar masraf oldu motor kaclira+noter falan
2.si ise 790hplik hangi arabayi kullandin
benim araba70hp de merak ettim![]()
noter+motor 6.5 a geldi evo tommy makinen 34mmm plakasıda araştırırsanız rahatça bulursunuz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:19 PM ----------
masraf olarakta grenajları değiştirmek istiyorum zx7r ın görünümünü vermek istiyorum ona gidecek biraz sıfır lastik aldım daha yeni arka ön zaten sıfırdı arka lastiğe 350 verdim sanırım grenajlara 800 gidicekmiş bide far takımı almam gerekiyor onu daha bulamadım bunu sat üstünü al dicek bunu okuyanlar ama ben uğraşmak istiyorum hem alışmam hem öğrenmem hem uraşmam daha zevkli bunla
abi be fotoda zincir yerinden çıkmış
senin imzan da çok yerinde sayılmaz yani![]()