ilk motorum

hayırlı olsun kardeşim
sana tavsiyem ehliyetini cebine koy böle makinalar insanın başına cok davalar açar

benimde ilk motorum 1000 rr idi tek tavsiyem sana ehliyet.
:cat:

hayırlı olsun kardeşim
sana tavsiyem ehliyetini cebine koy böle makinalar insanın başına cok davalar açar

benimde ilk motorum 1000 rr idi tek tavsiyem sana ehliyet.
:cat:

teşekkürler var zaten ehliyeti o yönden rahatım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:49 PM ----------

öteki yorumlar için teşekkürler

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yorum yok..

Şu demek ;
Hayırlı olsun . İyi cesaret.Umarım bir yerde patlamazsın demek.
Bİr de Tam ADANALI cesareti...

şimdi bişi diyeceğim adanalı arkadaşlar alınacak. hayır adanalı hiç arkadaşım olmadı yada adanaya hiç gitmedim desem yiyeceğim ama.. cesaretin memleketle alakası yok, bu vatanın evladı olan herkes gerektiğinde fazlası ile cesur olur. tabi bu cesaret mi? orası ayrı. yargı veya karar mercisi de ben değilim..

lakin anca hayırlı olsun diyebilirim ve susarım. bu başlığa bir şey yazmak içimden çok da gelmiyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
slm

:pr: Slm hayırlı ugurlu olsun, boyle gıderse koca yazı motosıkletsız kapatacam, hangı motora el atsam, ya ruhsatında, ya satışında bır sorun cıkıyor. 3 aydır motor ararım; RX 115 ten yana sansım tutmadı, kısmet olursa pazartesı gunu 125 ybrye bakmya gıdecem.:pr::silent:

yorum yok..

şimdi bişi diyeceğim adanalı arkadaşlar alınacak. hayır adanalı hiç arkadaşım olmadı yada adanaya hiç gitmedim desem yiyeceğim ama.. cesaretin memleketle alakası yok, bu vatanın evladı olan herkes gerektiğinde fazlası ile cesur olur. tabi bu cesaret mi? orası ayrı. yargı veya karar mercisi de ben değilim..

lakin anca hayırlı olsun diyebilirim ve susarım. bu başlığa bir şey yazmak içimden çok da gelmiyor.

içinizden bişi yazmak geçmiyorsa yazmayın bu konuya zorla mesaj yazılacak diye sanırım bu sitede bi kural yok :wiinkk:

tek diyebileceğim çok dikkat et. motosiklet kulanmak ço güzel bir oyun gibi ama genelde insanın tek yanma hakkı oluyor.

Hayırlı,uğurlu olsun gardaş. Motora iyice alışmadan hız yapıyım,viraja dalıyım deme sakın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Biraz küçüq qibi Hayabusa falan baksaydık Sana yau :) keşke topic açsaydn aliorm die :) söyLErdiq hayabusa var die :) işin şakası bi yana :) hayırlı olsn allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin :)

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin güle güle kullan hocam.

klasik bir tartışma topiği

biri gelir düşük CC ile başlasaydın bunla patlarsın yazar

kimi gelir ben F-16'yla başladım bişey olmadı yazar

topic sahibi sinirlenir veyahut da büyük motorla başlamanın verdiği hazla yazılanlara pişkin pişkin güler,arada bi topic sönmesin diye garip mesajlar atar...

sonra topic içinde arkadaşlar fikir ayrılığına düşer çelişebilir, ardından çatışabilir...

kimisi de hayırlı olsun der gider

MT'de yeni motor alma ve alma süreci böyle işler

:)

hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız ümidiyle...

anladım yok ya yaşım gene biraz ufakta çocuk kadarda diil 21 yaşındayım :) tecrübeli çok arkadaşım var hepsi elinden geldiğince yardımcı oluyorlar saolsunlar ağırlık/hp oranına göre motor gibi sayılacak araba kullanmışlığım var 1100 kilo 790 hp :)

Kardeş bu motosiklet araba değil, kaza yapma gibi bi şansın yok sayılır. Çok tehlikeli başlangıç için bu motorsiklet, çok dikkat etmelisin. Hayırlı uğurlu olsun:rendeer:

dikkatli bindikten ve gaza gelmedikten sonra problem çıkacağını sanmıyorum:bounce:

Başlangıç için oldukça yüksek bir cc.Pek tavsiye etmezdim.Elindeki güç tecrübene göre çok fazla:farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bıse dıyemıoyrum cıdden hayırlı olsun dıkkatlı kullan kolay degıl ama almıssın hayırlı olsun tekerın duz bassın

herkeze teşekkür ederim istedikten sonra öğrenirim bunda illa kaza yapacam die bişi yok sorun diil :)

klasik bir tartışma topiği

biri gelir düşük CC ile başlasaydın bunla patlarsın yazar

kimi gelir ben F-16'yla başladım bişey olmadı yazar

topic sahibi sinirlenir veyahut da büyük motorla başlamanın verdiği hazla yazılanlara pişkin pişkin güler,arada bi topic sönmesin diye garip mesajlar atar...

sonra topic içinde arkadaşlar fikir ayrılığına düşer çelişebilir, ardından çatışabilir...

kimisi de hayırlı olsun der gider

MT'de yeni motor alma ve alma süreci böyle işler

:)

hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız ümidiyle...

Topiğin özü.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar