ilk motorum

hayırlı olsun,ilk motor olarak biraz büyük cc tercih etmişsin deneyim vardır inş..

güle güle kullan..
biraz yüksege kaçmışsın gibime geliyo..
dikkatli olda patlama..
bu işler tecrübe ister
sindire sindire yani..

Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.Fake değilsen çok dikkatli kullanmanı öneririm.Şakası olmaya bir makinan var.

güzel motor kazasız belasız kullanırsın insallah :wiinkk: kaç model 93-94-95 ? ilk motorum derken büyük olarak ilk motorun değilmi ?

Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.Fake değilsen çok dikkatli kullanmanı öneririm.Şakası olmaya bir makinan var.

fake olunacak bişi yok zaten motor aldım ve fotosunu paylaştım :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:46 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:45 AM ----------

ilk motorum daha öncede deneyimim yok ne ufak bir motorum oldu nede başka bişi bunda alışıcam toplasanız 5 defa motor sürmüşlüğüm var ama :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:49 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:46 AM ----------

güzel motor kazasız belasız kullanırsın insallah :wiinkk: kaç model 93-94-95 ? ilk motorum derken büyük olarak ilk motorun değilmi ?

hayattaki ilk motorum 94 model ama modifiye işleriyle uğraştığım için baya oynamayı düşünüyorum maksat zaman öldürmek :)

ilk motorum daha öncede deneyimim yok ne ufak bir motorum oldu nede başka bişi bunda alışıcam toplasanız 5 defa motor sürmüşlüğüm var ama :)

aman diyim.. kendi kendine gaza felan gelmeyesin.. bu işin şakası olmaz..
hayırlı olsun güle güle kullan..

gaza gelmem yapımda yok yıllardır oto drag yarışlarına katılıyorum ama arabalar sarmaz oldu motorun çok zevkli olduğunu söylüyorlar yaşamak istedim bende

iyi gule gule kullan bol bol dusup kalkarsın her dusmeyede foruma konu acarsın bizde mesaj doldururuz :D

gaza gelmem yapımda yok yıllardır oto drag yarışlarına katılıyorum ama arabalar sarmaz oldu motorun çok zevkli olduğunu söylüyorlar yaşamak istedim bende

Araba sarmaz.. Motor bambaşkadır gerçekten.. araba ile kıyas edilemez.. ilk motor olarak race tercih etmen bana göre yanlış.. race motorlar yavaş ve sürekli kullanımda hararete girer, yorar.. alışma dönemi için daha küçük bişi alsaydın.. Gaza gelmem deme altında race var.. o egzos sesi öle tatlıdır ki.. sorma gitsin... :wiinkk: Kendine çok dikkat et, kendin ve sevdiklerin için korumaları ihmal etme..

teşekkür ederim sanırım motoru ben biraz hafife aldım herkez yanlış buluyor bunda alışmama 1 tanede olmazsa ufak vitesli bişi mi alsam ki :S

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:06 PM ----------

Araba sarmaz.. Motor bambaşkadır gerçekten.. araba ile kıyas edilemez.. ilk motor olarak race tercih etmen bana göre yanlış.. race motorlar yavaş ve sürekli kullanımda hararete girer, yorar.. alışma dönemi için daha küçük bişi alsaydın.. Gaza gelmem deme altında race var.. o egzos sesi öle tatlıdır ki.. sorma gitsin... :wiinkk: Kendine çok dikkat et, kendin ve sevdiklerin için korumaları ihmal etme..

teşekkür ederim bi tanede ufak vitesli bişi alma kararı aldım ben sanırım böyle olmayacak çünkü yaptığımız bazı arabaları 600 cc lik çoğu motorla denedik hatta geçtiklerimizde oldu ama motor çok zevkli ya :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar