slm...
YZF-R125 i araştırırken sitenizi buldum. Meltem arkadaşa öncelikle hayırlı olsun. Gerçi alalı bir kaç ay olmuş anlaşılan. Geç kaldım ama neyse...
Motoru çok tartışmışsınız honda mı yamaha mı ? ben motordan anlamam hatta motor bile kullanmadım. Ama bunun zevk işi, aşk işi, o rüzgarı hissetme işi olduğunu düşünüyorum. o veya bu yarışcı olmadığım için performansı o kadar önemli değil, görünüş ve rahat olsun yeterli... birde honda ile yamaha arasında fiyat konusu olmuş tamam yamaha 3000 lira daha fazla ama 3000 adamı zengin yada fakir yapmaz. dediğim gibi zevk işi, aşk işi ne istiyorsan onu alırsın... Konuyu okudum bende yzf r125 görmüştüm gerçekten r6 sandım. görünüşü gerçekten güzel. süper sportları andırıyor. Birkaç aydır motorunu kullanıyorsun meltem. Motora yeni başlayan biri için ne diyorsun. Sen eğitimde almışsın ben onuda almadım. Malum önümüz kış gelecek mayıs gibi düşünüyorum. Motorun oturma kısmının küçük olduğunu düşünüyorum. hondaya baktım sanki o daha rahat görünüyordu ( polemik için yazmadım ).
Birde hızı severim ama motorda araba gibi olucanı sanmıyorum. 100 120 bile korkutabilir diye düşünüyorum. Trafikte malum araba kullanıcıları motorcuları pek çekemiyorlar diye düşünüyorum. bu yüzden ilk etapta yavaş olmak iyidir.
Kısacası Doğayı, denizi seven biriyim. motorumla sahile gidip çayımı içip gelmek gezmek tozmak vs vs. super sport görünümünde, ilk etapta fazla hız yapmayan, sıfır bir motor almak bunun içinde YZF R125 düşünüyorum. sen bir kullanıcı olarak ne diyorsun. Birkaç sayfa önce açıklamışsın ama o yeni aldığın zamandı şimdi 2 3 ay olmuş herhalde şimdiki yorumun, artılar ve eksiler, rahatlık nasıl sence ?
İlgine teşekkür ederim.
Özür dilerim Konuyu 2008 de açmışsın. 2009 sandım. son aktiviten mart görünüyor. Foruma girdiğinde cevaplarsan sevinirim. Teşekkürler