ilk motorum two fifty r

Hadi bakalım hayırlı olsunn tekrardan, tekerin düz bassınn, yolda bütün taksiler dolmuşlar sana yol versinn, kimse üstüne kırmasınnn, herkes her daim seni görsünnnn, en kısa zamanda görüşür gezeriz inşallah ankara mt ile beraber.

Motorun hayırlı olsun. Koruma takozu taktırmanı öneririm. Henüz acemisin işine baya bi yarar. Kazasız belasız mutlu sürüşler..

Tekrardan Hayırlı olsun erhan :king: ona aslında iki tarafada koruma takozu yaptırmak lazım :wiinkk:

Motorun hayırlı olsun. Koruma takozu taktırmanı öneririm. Henüz acemisin işine baya bi yarar. Kazasız belasız mutlu sürüşler..

evet almam lazım aslında ama hangi birini alsam diye düşünüyorum..sırt çantası, branda kilit vs..:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Hayırlı olsun, tekerin düz bassın :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
erro arkadaşım tebrik ederim doğru bir karar..güle güle kullan..atışıyoruz arada sırada ama inan kendim almış kadar sevindim..

Hayırlı olsun yakışmışınız motorla birbirinize :rendeer:
Cbr serisinin en güzel rengi diğer renklere göre motoru daha diri ve kaslı gösteriyor,iyi tercih,nice 7 bin kmlere kazasız belasız.

makina yakışıklı sende öyle aga ...kaza bela nazar değmesin...:cat:

hayırlı uğurlu olsun tekerin sürekli düz bassın inşallah.

bu arada ayakkabılarını hiç beğenmedin en kısa sürede bir motor bot almanı şiddetle tavsiye ve temenni ediyorum. fazla fazla 250 lira harcayacağın bot seni 1-2 ay(tecrübe ile sabittir) koltuk deynekleri ile gezmekten kurtarır. birde motoruna koruma takozu al lütfen.

saygılar...

Hayırlı uğurlu olsun da,

inşallah yarın öbürgün, kuyruğu kestim, grenajı karbon yaptım, janta 2 figür attırdım gibi güncellemeler yapmazsın.

Zira orjinal motosiklet görememekten, sürekli eski hali nasıldı acabalarını geçirmekten heba oldum da.

Güle güle kullan. Ayrıca hep aynı lira olarak deponu doldurursan zamdan etkilenmezsin:p

Rast gelsin.

Hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız güle güle kullanın inşallah

Eğitim eğitim eğitim... Mutlaka ciddi bir eğitime git. Güle güle kullan

hayırlı uğurlu olsun tekerin sürekli düz bassın inşallah.

bu arada ayakkabılarını hiç beğenmedin en kısa sürede bir motor bot almanı şiddetle tavsiye ve temenni ediyorum. fazla fazla 250 lira harcayacağın bot seni 1-2 ay(tecrübe ile sabittir) koltuk deynekleri ile gezmekten kurtarır. birde motoruna koruma takozu al lütfen.

saygılar...

hocam sabah mesai öncesi motoru almaya gittiğim için mecburen onlar vardı ayağımda...tavsiyende haklısın tabi...koruma takozuna da sıra gelir inşallah...teşekürler

Hayırlı uğurlu olsun da,

inşallah yarın öbürgün, kuyruğu kestim, grenajı karbon yaptım, janta 2 figür attırdım gibi güncellemeler yapmazsın.

Zira orjinal motosiklet görememekten, sürekli eski hali nasıldı acabalarını geçirmekten heba oldum da.

Güle güle kullan. Ayrıca hep aynı lira olarak deponu doldurursan zamdan etkilenmezsin:p

Rast gelsin.

eyvallah hocam..öyle fantazilerim hiç olmadı valla...hatta kuyruk kesme olayını hala anlayabilmiş değilim karbonu falan anlayabiliyorum da...

Eğitim eğitim eğitim... Mutlaka ciddi bir eğitime git. Güle güle kullan

eğitim işini geçen sene hallettim hocam ehliyetten önce...ankara nın iyi bi hocası yardımcı oldu....

Oo hadi hayırlı olsun en güzel rengi olmuş hemde:) güle güle kullanmanız dileğiyle...

Hayırlı uğurlu olsun, tekrin düz bassın.
Bir pantalon ve bir bot aldınmı tamamdır bu iş :cat:

Xenon şart :mrgreen:

Hayırlı uğurlu olsun uzun zamandır arayış içindeydin kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar