ilk motorum two fifty r

Evet beyler, yılllarca süren motosiklet sevdam bugün itibariyle bir basamak atlamış bulunmakta...uzun süre cruiser için yanıp tutuşurken (gv 250) Ankara da olmamasından mütevellit ve fuara gidip üzerine oturduğumda gönlümü çelen cbr 250 r ıma bugün itibariyle kavuştum. normalde ss ten nefret ederdim ama bunun oturuşu çok rahat. onun için tercihim bu yönde oldu. Honda kalitesi de diğer bir etmendi. Ehliyet ve onun öncesinde aldığım 10 saatlik pratik eğitiminden başka bir tecrübem yok...bugün 7 km lik bir trafik tecrübesi yaşadım ve çok güzeldi. trafik arabadaki gibi değil:) baya bi tecrübe edinmem gerekecek...

dscf7910n.jpg

dscf7909.jpg

dscf7908.jpg

dscf7907b.jpg

dscf7906.jpg

dscf7905.jpg

Allah kazadan beladan korusun hayırlı olsun bizide gezdirirsin artık kanka :)

Vay hayırlı olsun en güzel 250'lik en güzel renk ve beyaz kask:cherry: Allah kazadan beladan korusun:)

kazasız belasız sürüşler diliyorum :) gönlümdeki motoru almışsın ben siyah düşünüyordum ama git gide bu renge kaydım yavaştan, gerçekten çok canlı duruyor :)

hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela göstermesin :thumleft:

güle güle kullan...birbirinize yakışmışsınızda...hayırlı olsun....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hocam hayırlı olsun, koruma ekipmanlarını ihmal etme sakın

Hayırlı olsun....

Plakanı aldım, yolda sıkıştırıcam seni !!! :pl:

:mrgreen:

bu reimlerle kafamı karıştırdın
ben de bu aralar inazuma 250 yi beklerken oturuşu rahat sözünle tekrar gönlüm bu motora kaydı
hayırlı uğurlu olsun tekerin düz bassın.
rengi de 10 numara :cat:

herkese çok teşekkür ederim...

@syanur panpa tırsıyom zaten biraz bekle:)

@jackonbir valla yönelndirmek istememem ama ben bekleyemedim artık..inazuma da güzel bir tercih ve herkesin beklentisi yüksek o motor hakkında...ama görsel açıdan cbr nin bir adım daha önde olduğunu düşünüyorum...benim fikrim...

@jamiroquai; üstad mont hudsondan robocop modeli..aynısının tekstili de mevcut daha uygun fiyata...mont kullanıcıları çok memnun, yazın sıcaklık dışında...

Hayırlı olsun :) Allah asfalt yüzü göstermesin :) 250 lik alarak iyi etmişsin küçük olsun güvenli olsun :cat: Darısı olmayanlara ( yani bana ) :cherry:
Keyifli sürüşler geçirmen dileğiyle .. :king:​

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar