İlk motorum R6 uyku muyku kalmadı / Ayşe Şule Bilgiç

Hayatta olan bitenleri gören ve bunları yorumlayan kişi "araklamacı" mı oluyormuş? Gazeteciler gördükleri şeyleri haber olarak da aktarırlar, konu hakkında yorumlar da yaparlar. Yukarıdaki yazıda Ayşe Şule Bilgiç bu sitede gördüğü bir mesaja kendi yorumunu yazarak faydalı bir şey yapmış, konuya yaklaşımı ve dikkat çektiği konu başka. Araklamacı gazetecilik falan yapmamış yani. Tabi anlayana. Bence takdir etmek lazım. O yazı faydalı bir mesaj veriyor, senin yazının faydası ne? ::yanliss:

Arkadaşım A.Şule hanım gibi bilinçli motosiklet kullanımını yaygınlaştırmaya çalışan birkaç tane daha motosiklet aşığı gazeteci olsa emin ol bu ülkede bizim trafikte göreceğimiz muameleler biraz daha düzelir motosiklet aşkını bastıran pekçok kişi korkmadan ortaya çıkar iki tekere "şeytan işi" gözüyle bakılmazdı.
o araklamacı lafını şiddetle kınıyorum

Aşb Ye Kimse Laf Atmasin.türkiyede Bayanlarin Motosiklete Bakiş Açişini Değiştirmiştir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende parayı bulayım hayabusa ile başlıcam herhalde baya bi ünlü olurum o zaman :queen: işin sakası bi yana Ayşe hanım baya bi güzel anlatmıs suc atıf da değil satıcıda ....

gazeteci dediğin sallamaz zaten, var olan olayları alır yorum katarak aktarır, bazen de yorum katmadan aktarır.

senin yaptığına ne dendiğini yazardık da gerek yok.

küfür etme kulaklarını çekerim :p

bu hangi moderatörün işi acaba. :cherry:

pro yapmadıysa bende ne olayım :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
kendisi 3500 bin km yol katetmis motogp ye katilmis ardindan dakar da derece yapmis duayen bir ablamizdir ki saygi duyarim nasihatlerine :mrgreen:

Duayen ablam olamaz benim..Gözümde sadece motora gönül vermiş, motor sevdalısı kardeşimiz...3500 km yol yapıp konumu gereği gp ye katılması bazı konularda fazla bilgisi olduğuna mı delalettir...

Bu bilgiç denen kadın "araklamacı gazeteci" oluyor herhalde!
Siteden konuları araklayıp gazetecilik yapıyor .

Araklamacı demiyelim de konu bulmada sitemize uğruyor diyelim...Hatta ben de sormuştum adı geçiyor ama kendisi neden ortada yok diye?

gazeteci dediğin sallamaz zaten, var olan olayları alır yorum katarak aktarır, bazen de yorum katmadan aktarır.

senin yaptığına ne dendiğini yazardık da gerek yok.

küfür etme kulaklarını çekerim :p

Gazeteci o değildir...Sadece konuyu anlar üzerine kendi yorumunu katarak olayı okuyucusuna aktarır...Ama konu hakkında tecrübesi yoksa sadece yazan gazeteciyse ne olursa yazan kişidir gazetececi...

Bir şeyi merak ediyorum kardeşimiz önceden de gazetecimiydi yoksa motor sevdası onu gazeteci mi yaptı...

Kendisini de buralarda görmek isteriz.....

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bu ülkede her canı sıkılan neden gazetecilere saldırmaya karar verir ve neden her suçun kabahatin kaynağı gazeteciler olur? bilen biri varsa bana da anlatsın lütfen

tabi şunu da söylemek lazım ki ayşe şule bilgiç gazeteci değildir bana göre, sadece gazetede kendisine ayrılsmış bir köşesi vardır ve o köşesinde uzmanlık alanıyla ilgili yazılar yazmaktadır. bu durumda kendisi gazeteci değil köşe yazarıdır bana göre, yani gazetede yazısı çıkan herkes gazeteci değildir, örneğin murat bardakçı'nın da köşesi var ama gazeteci değildir, hatta haydar dümen'in bile köşesi var ama ona da gazeteci demiyoruz. anlatabiliyor muyum?

Son düzenleme:
keske saldirsalar :) o gazeteciler yakin gelecekte igrenc mansetleriyle kibrisi satip teroristleri parti baskani yapmaya yeltenirlerse hic sasirmayin :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bu ülkede her canı sıkılan neden gazetecilere saldırmaya karar verir ve neden her suçun kabahatin kaynağı gazeteciler olur? bilen biri varsa bana da anlatsın lütfen

tabi şunu da söylemek lazım ki ayşe şule bilgiç gazeteci değildir bana göre, sadece gazetede kendisine ayrılsmış bir köşesi vardır ve o köşesinde uzmanlık alanıyla ilgili yazılar yazmaktadır. bu durumda kendisi gazeteci değil köşe yazarıdır bana göre, yani gazetede yazısı çıkan herkes gazeteci değildir, örneğin murat bardakçı'nın da köşesi var ama gazeteci değildir, hatta haydar dümen'in bile köşesi var ama ona da gazeteci demiyoruz. anlatabiliyor muyum?

Emin Çölaşan, Fatih Altaylı da bana göre gazeteci değil...Sadece kendi köşelerinde o günkü politik yorumlarını yapıyorlar...

A.Ş.Bilgiç te diil...Nedeni gazetede kendine ayrılan bölümde motosikletle ilgili duyduklarını okuduklarını değerlendiriryor...Gazeteci dediğin olayların üstüne giden, olayları bizzat yaşayan, Gerekirse şehit olan kişidir...

Olay derken toplumsal olay olur , siyasi olay olur, Kaza haberi olur...Ama oturduğu yerden şu şöyle olsaydı daha iyi olurdu...Şu şöyle demiş yanlış demiş...Gibi yazılarla köşesini doldurup aybaşında maaşını alan atm gazeteci diiil..:farao:

ılk motoru r6 olan bı kısının uykusunun gelmemesı gayet normal cunku bı cok kısının sahıp olmak ısteyecegı super bı makınaya sahıp
tek dılegım uykusu kacan arkadas bu makına yuzunden ebedı uykuya yatmaz

gerçekten çok tehlikeli olabilir sonuçları.r6 başlangıç için şaka gibi bişey zaten.benim çok az tecrübem var yazın başlangıç için cbf 250 veya hyosung 250 vb. düşünüyorum ama şüpheliyim.kaldı ki super sport la başlangıç aman diyeyim.......

25 yasımda cebımde hatırı sayılır bı parayla kızıltopraktakı motosiklet satan mağazaya girdım tam pazarlık yapıcaz adam kac yıldır kullanıyosun dedı bu ilk olucak deyince kibarca kovdu , ben kimsenin katili olmam diye bende o parayla araba almıştım .11 yıl sonra ilk motorum 150 cc lik şimdi o satıcıya dua ediyorum. R6 ya gelince başka sayfa da da yazmıştım kendim için 50.000 km lik deneyimden once düşünmüyorum

benimde derdim aynı arkadaşlar ve bu konuda yardımistiyorum :pale:
ehliyetimi yeni aldım ama hiç sürüş deneyimim yok honda cbr 125 almak istiyorum acaba kullanabilir miyim ?

Küçük bir vitesli motor öğreniminden sonra kullanabilirsin kanımca :cat: Boşuna başlangıç motoru dememişler

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Satsın şu motoru da kurtulalım yaaa....Memleket sorunu oldu valla.....

Ben bir turlu anlamiyorum, satasanlar neden satasiyor Ayse Hanim'a. Bir cok kisi onun yazilari sayesinda sempati duymaya basladi motosiklete. Oradan alsin buradan kopyalasin, aynen aktarsin.. ne onemi var. yeterki kosesini korusun, her hafta bir seyler koysun, site sakinleri icin cok bildik olan seyleri bilmeyenlere aktarsin.. ama yeterki yapsin. ileride motosiklet hakkinda haddinden fazla yayin olursa o zaman kalite arayisina gireriz, elestiririz.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ben bir turlu anlamiyorum, satasanlar neden satasiyor Ayse Hanim'a. Bir cok kisi onun yazilari sayesinda sempati duymaya basladi motosiklete. Oradan alsin buradan kopyalasin, aynen aktarsin.. ne onemi var. yeterki kosesini korusun, her hafta bir seyler koysun, site sakinleri icin cok bildik olan seyleri bilmeyenlere aktarsin.. ama yeterki yapsin. ileride motosiklet hakkinda haddinden fazla yayin olursa o zaman kalite arayisina gireriz, elestiririz.

Senin için bu önemli ''yapsın da ne yaparsa yapsın...''Öylemi?....

Yazı yazan bir sürü değerli insan var...Gerçekten özünü kavramış bilimsel açıdan bile yaklaşabilen...Bunlar dururken boşluktan faydalanıp pay çıkarması bana ters geliyor....Tamamen kişisel görüşüm...

Büyüklerimizin sözü vardır '' Üç günlük seyisliğinle bana öğretme..''

Tam uyan söz....:cat: :cat: :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar anlamadığım bu konu yuzünden neden tatsızlık olmakta kım neyı alıp binerse binsin kendi tercihi bende yıllar önce srat 750 le başladım motosiklete kabiliyet meselesi bide güven meselesi, şimdi motorum yok ama alırsam küçük bişey almayı düşünüyorum bütce meselei param olsa alırım hayabusayı kimseyıde ilgilendirmez bence motor hastalık ölümüne yanı bilmiyorum ama herkafadan ses cıkması yanlış bence herkesin bukonuda purofoslenel olması lazım ehliyetsis koruma giysisi olmadan dolaşan kendini motorcu zanneden birçok motorcu var toplum olarak bilinçlenmenin zamanı gelmedimi sizce

arkadaşlar anlamadığım bu konu yuzünden neden tatsızlık olmakta kım neyı alıp binerse binsin kendi tercihi bende yıllar önce srat 750 le başladım motosiklete kabiliyet meselesi bide güven meselesi, şimdi motorum yok ama alırsam küçük bişey almayı düşünüyorum bütce meselei param olsa alırım hayabusayı kimseyıde ilgilendirmez bence motor hastalık ölümüne yanı bilmiyorum ama herkafadan ses cıkması yanlış bence herkesin bukonuda purofoslenel olması lazım ehliyetsis koruma giysisi olmadan dolaşan kendini motorcu zanneden birçok motorcu var toplum olarak bilinçlenmenin zamanı gelmedimi sizce

Senin deyişinle , millet ilk motoru olarak 600cc alsın da:
1-Kendi canını hiçe saysın ki bu bizi ilgilendirmiyor
2-Yayaların , arabaların ve biz motorcularn canını tehlikeye atsın
3-Motorun adının kötüye çıkarılması kampanyasına 1 imza daha atsın
4-O motorları hakedecek onca insan varken gıcır gıcır motoru paramparça edip sonra bir tane daha alsın , sonra bir tane daha...
5-Kaza yaptığında o değil de çarptığı araç sahibi suçlansın

İlk defa araba kullanacak birine Ferrari Enzo vermek gibi birşey...

dost kötü söyler ama doğru söyler,
yaşamak istiyorsan o motoru geri ver

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar