İlk Motorum Hyosung Gt650r olur mu?

Beyler&Bayanlar
İlk defa motosiklet alcam ehliyetide yeni aldım Ve hyosung Gt650r almayı düşünüyorum Tecrübeli arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi? Bu motosiklet güvenli midir? az mı yakar çok mu yakar?(öğrenciyim)Piyasası nedir? yardımlarınızı bekliyorum.. Şimdiden tşk ederim*

Öğrenciye göre yakıtı fazla.

İlk defa motosiklet sürücek için güçlü motordur.

GT250R ideal seçim olur üstelik GT650R ile aynı boyuttalar. :)

Haklısın başta onu düşündüm ama zayıf motorlar hoşuma gitmiyor Şimdi onu alıp tekrar motor değiştirmek istemiyorum*

GT250R 29 beygir ve maksimum sürat 150 km civarı gayet yeterli bence.

Tamam şimdi benim için yeterli doğru söylüyosun ama 6-7 ay sürdükten sonra yetmicek bana onu diyorum*

Tamam şimdi benim için yeterli doğru söylüyosun ama 6-7 ay sürdükten sonra yetmicek bana onu diyorum*

vaktin gelmiş sen 650lik al.... :pr::pr::pr::pr:

bu mesajın altında daha farklı şeyler yazıyodu, arkadaşın profile baktım damdan inmiş gelmiş, merdiveni bulsun sonra derim diyeceğimi dedim kendi kendime...

neye yetmiyor bende onu anlamıyorum araba deil motor bu mahsetiğimiz 150km motorla ztn intiharın başka adı :D

neye yetmiyor bende onu anlamıyorum araba deil motor bu mahsetiğimiz 150km motorla ztn intiharın başka adı :D

alsın 650liliği elleme, kimdir nedir bilmeyiz, ne bilir ne eder, öncesinden ne kullanmış, 650lik makinaya hiç ömründe dokunmuş mu?, yürürken yanından geçen 600lüklere heves mi etmiş. nedir in mi cin mi? laf atıp gitmiş eleman... 650 liğini almış yollara çıkmıştır, güle güle olsun sana 650r...

Topiği ve açan kişinin ismini görünce bi anda. Aha gt 650 r bozulmuş bi bakayım, derdi neymiş, ne gibi sorunlar çıkartıyormuş, bilgi edineyim dedim..

Hocam Gt650R sana gitmez. Niye bi kere sesi senin istediğin gibi değil. yani 4 silindir değil..
Sen git bi tane 4 büyüklerden al
hatta bi süre sonra seni 600 lüklerde sıkacaktır. 1000 lik makinelere bak..

Bi tanıdığını daha foruma üye yap, eğer başına bişey gelirse ( allah göstermesin )
elimizden geleni yaparız..

Beyler&Bayanlar
İlk defa motosiklet alcam ehliyetide yeni aldım Ve hyosung Gt650r almayı düşünüyorum Tecrübeli arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi? Bu motosiklet güvenli midir? az mı yakar çok mu yakar?(öğrenciyim)Piyasası nedir? yardımlarınızı bekliyorum.. Şimdiden tşk ederim*

eger cidden tecrubeli bir yardima ihtiyacin var ise ve dinlemeye razi isen .250cc yada 125 cc lik bir motor ile basla. 650cc bir motor ilk sene icin hata dir. Sana kaza ve olum getirecektir. Bu yazismadan bir sene sonra soguk topragin altinda olamaya inatliyim diyor isen , 650 cc bir motor aramaya devam et.

650 de kesmez seni Hayabusa turbo en mantıklısı nede olsa artık devir uçma devri.:pr:

Bu tip konuların bir site gelenegi olarak direk çöpe gitmesi nasıl olur sizce sevgili Moderatörler?

arkadaş!! yürümeyi öğrenmeden koşmaya çalışıyorsun al bi 125 lik 5000-6000 km yap sonra geç 650 ye ilk defa bineceğim diyorsun alacağın makine ile intihara kalkışırsın dikkat et yine de karar senden bize sadece tavsiye vermek düşer

Haklısınız Daha yeniyim diyorum üstüme geliyosunuz yardımcı olacağınıza! Bu Gt250r ın 0'larının piyasası nedir 0 mı almak daha mantıklı yoksa 2.el mi?*

kh1

Haklısınız Daha yeniyim diyorum üstüme geliyosunuz yardımcı olacağınıza! Bu Gt250r ın 0'larının piyasası nedir 0 mı almak daha mantıklı yoksa 2.el mi?*

Istediğin motor'un piyasasını öğrenebilirsin 2. el sitelerinden sanırım sahibinden.com bu iş için ideal.

eger bütçen 8-9 bin liraysa kawasaki ninja 250 bak. seni tatmin eder. konuya cevap yazmak için yazmadım. eger ben senin gibi ilk defa motosikletim olacak olsaydı ve ss tarzından hoşlansaydım ve bütçemde uygun olsaydı kesinlikle başka alternatife bakmazdım.

eger bütçen 8-9 bin liraysa kawasaki ninja 250 bak. seni tatmin eder. konuya cevap yazmak için yazmadım. eger ben senin gibi ilk defa motosikletim olacak olsaydı ve ss tarzından hoşlansaydım ve bütçemde uygun olsaydı kesinlikle başka alternatife bakmazdım.

Aslında 8-9 binlik bi bütçem var 0 almak istiyorum gt250r. Ama tabi ninjayla karşılaştırılamaz bile 2.el'e güvenebilir miyim onu bilmiyorum :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar