konuya 10 dkk dır tavsiye olabilecek bir sürü şeyler yazmak için uğraşıyorum ,ancak yazdıklarımın genç arkadaşımızın bir kulağından girip diğer kulağından çıkıp gideceğini düşünerek hepsini silip kısaca şunu yazmak istedim Allah seni ailene bağışlasın ,kazadan beladan korusun ,akıl fikir versin bol şanslar çok dikkatli ol kardeşim daha çok yaşayacağın şeyler var Lütfen bunları yaşa akıllı ol...
Yapmayacaksın biliyorum ama genede aklımdan geçeni söylemek isterim zararın neresinden dönülürse kardır Sat o motoru ve kendini hazır hissettiğinde tekrar al
Burada sana yapılan abi tavsiyelerinide defalarca gözden geçir tekrar bol şanslar...
Not : konuya hafiften geyik vari cevap yazan arkadaşlar ,affınıza sığınınarak bu şekilde yazmamanızı rica ediyorum bu tür yazışmalar psikolojik anlamda karşındaki insanı daha çok kamçılar ...
abi bencede o şekilde alay eder gibi yazılan mesajlar arkadaşı daha çok kamçılayabilir... bu da istenmeyen sonuçlar doğurabilir:farao: tabiki bunun olmasını hiçbirimiz istemeyiz... evet belki 600rr biraz değil epey sert bir motor ve başlangıç için iyi olmayabilir ama alınan bir makine var ve illaki bir şekilde bunun üzerine oturulacak... eğitimler ve ilk başta adam gibi uslu uslu sürüşler en azından acemliği atmaya ve motora alışmaya yardımcı olur diye düşünüyorum... ben ilk motora binişim hatırlıyorum yamaha nın scooter ıyla direk şehirler arası yola çıkmıştım ve bir akşamda bir depo benzini harcamıştım :mrgreen: şimdi ehliyetimi alıp 600 f almayı planlıyorum... tabi yine 600cc ama biraz daha rahat ve yumuşak bir motor olarak aldım haberlerini... umarım o beni değil ben onu kullanırım