- Konu Yazar
Mrb.. arkadaşlar uzun süredir üyeyim genelde yazılanları okuyorum.
ehliyeti temmuzda sınawa girecegim.
aileme arkadaşımın motoru die yalan söyledim.babam motora karşı annem sorun deil.
bu yüzden kendi paramla 2.el 600rr aldım kawuştum.
aslında yamaha R125 düşünüyordum sora 600rr düşünüyordum.
bu sitede okudugum bilgiye göre r125cc ile 600cc tepkisi bir olmadıgı bu yuzden gerek duymadım..
125cc 250cc 600cc geçmek gerekli mantıken.
Şu ana kadar bisikleti mükemmel tekteker vs.kulanıyorum.arabadada üstüme yok..
ilk araba kullandıgımda hevesli ve meraklı oldugumdan ne stop ettim nede ters birşey hatta çakıllı yolda 180derece döne döne kullanıyodum.
şuan spor stilo aracım var masraf çıkartmakta üstüne yok..hevesimi aldım.bu beni motora itti..
tarzım racing ve o dolu yırtıcı sesi...
aslında aracıma abart egzoz takmıştım polis aracımı baglamıştı..o gün bugun racing motor alıp polisin kulagını delmek..!
motor benim için ölmeye deger ama sakat kalmaya degmez bir araç.
sonuç..
olarak...
Mantık hariç hiç bilgim yok bindim..sesiyle o ilk heyecanla o titrememe neden oldu..ayarı yapamıyıp altımdan kaçırmaktan korktum..
ve bu 3,4kere oldu güvenim bir an gelmedi kendime hareket ettirmek için.
Su iç..hopla zıpla..5.kez bindim..ve dprj hafiten saldım gazı çok kısık açtım..kalktım..200metre gittim.1.vitesde dönüşlerde rezil oldum arkadaşlarıma..görüntü olarak..
sonra bodrumuma koyduk..
yakında ailem şehir dışına çıkcak..
heycandan yerimde duramasamda motodan düşsem ailem sorun çıkarır.
hafif düşmek hariç..korkum yok.
uzun lafın uzunu çok yawaş ve tetbirliyim..
hiç motora binmedim benzin deposu olan kısımın geniş ve büyük olması racing güven veriyo..ama ben ilk araba kullandıgımdada gene sanki araba beni kullanıyodu..
motordada böle ama çok farklı ikimiz birbirimizi idare ediyoruz.sanki..napmam gerek diger motorcu arkadaşlarım askerde..
yardım ve teknik bilgim yok eksik. manıgımdan fazlası yok!.
arkadaşlar..dedigini dikkate almam gerek.zaten 600rr başlamakla almamış olsamda..
bu ailemin motora karşı olması eger karşı olmasalar küçükten büyüge giderdim..askerligim tecilli 2-3 yılım var askerden sora kullanmayı düşünmüyorum..
herkese teşekkürler okudunuz için
artı bu duygular süper inş geçici olmaz..
ehliyeti temmuzda sınawa girecegim.
aileme arkadaşımın motoru die yalan söyledim.babam motora karşı annem sorun deil.
bu yüzden kendi paramla 2.el 600rr aldım kawuştum.
aslında yamaha R125 düşünüyordum sora 600rr düşünüyordum.
bu sitede okudugum bilgiye göre r125cc ile 600cc tepkisi bir olmadıgı bu yuzden gerek duymadım..
125cc 250cc 600cc geçmek gerekli mantıken.
Şu ana kadar bisikleti mükemmel tekteker vs.kulanıyorum.arabadada üstüme yok..
ilk araba kullandıgımda hevesli ve meraklı oldugumdan ne stop ettim nede ters birşey hatta çakıllı yolda 180derece döne döne kullanıyodum.
şuan spor stilo aracım var masraf çıkartmakta üstüne yok..hevesimi aldım.bu beni motora itti..
tarzım racing ve o dolu yırtıcı sesi...
aslında aracıma abart egzoz takmıştım polis aracımı baglamıştı..o gün bugun racing motor alıp polisin kulagını delmek..!
motor benim için ölmeye deger ama sakat kalmaya degmez bir araç.
sonuç..
olarak...
Mantık hariç hiç bilgim yok bindim..sesiyle o ilk heyecanla o titrememe neden oldu..ayarı yapamıyıp altımdan kaçırmaktan korktum..
ve bu 3,4kere oldu güvenim bir an gelmedi kendime hareket ettirmek için.
Su iç..hopla zıpla..5.kez bindim..ve dprj hafiten saldım gazı çok kısık açtım..kalktım..200metre gittim.1.vitesde dönüşlerde rezil oldum arkadaşlarıma..görüntü olarak..
sonra bodrumuma koyduk..
yakında ailem şehir dışına çıkcak..
heycandan yerimde duramasamda motodan düşsem ailem sorun çıkarır.
hafif düşmek hariç..korkum yok.
uzun lafın uzunu çok yawaş ve tetbirliyim..
hiç motora binmedim benzin deposu olan kısımın geniş ve büyük olması racing güven veriyo..ama ben ilk araba kullandıgımdada gene sanki araba beni kullanıyodu..
motordada böle ama çok farklı ikimiz birbirimizi idare ediyoruz.sanki..napmam gerek diger motorcu arkadaşlarım askerde..
yardım ve teknik bilgim yok eksik. manıgımdan fazlası yok!.
arkadaşlar..dedigini dikkate almam gerek.zaten 600rr başlamakla almamış olsamda..
bu ailemin motora karşı olması eger karşı olmasalar küçükten büyüge giderdim..askerligim tecilli 2-3 yılım var askerden sora kullanmayı düşünmüyorum..
herkese teşekkürler okudunuz için
artı bu duygular süper inş geçici olmaz..
Son düzenleme: