İlk Motorum Hayırlı Uğurlu Olsun

evet arkadaşlar belki beni hatırlayanınız olmuştur

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/36871-baslangic-icin-600-luk-nasil.html

başlığında başlangıç olarak 600 lük motor almaya düşünen sazan bendim

sizin uyarılarınız sonucu almaktan vazgeçtim

evet ilk motorum bu gün geldi şu anda dükkanda çok bi tanışamadık ama olsun daha sürmeyi bilmediğim için maraşı daha gezdiremedim (kendisi antepten geldi)

kırmızı mavi renkte tabi motorun modelini sölemeyi unuttum cbr 125 2005 model

sürmeyi öğrenme işi bayramdan sonraya kaldı

ama böle de olmaz ki ben evde o dükkanda bana yazık değil mi

neyse inşallah kısa zamanda öğrenirim sürmeyi

aklını başına aldığına kendi açımdan sevindim. doğru olanı yapmış ve cbr 125 almışsın. hayırlı ugurlu olsun. allah kaza bela göstermesin.:cat:

Doğru seçim yapmışın. Hayırlı olsun. Senin adına sevindim :cat:

Tebrik ederim sagduyun sayesinde insanları dinleyip güzel bir motosiklet almışsın :cat:

Ehliyetin vardır umarım,en kısa zamanda kask,mont vb ekipmanları tedarik etmeni tavsiye ederim.Güzel günlerde binmen dilegi ile :rendeer:

sen hayatında motor sürmemişsin 600 lük makineyi almak saçmalık 125 lik kullanamıyorsun motoru sürmek kolay hele 125 likse 600de sen daha kalkışta 2 takla atarsın fazla gaz vermekten

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
resimleri bekliyoruz kardeşim hayırlı uğurlu olsun

hayırlı uğurlu olsun kardeşim..

aynen resimleri en kısa zamanda beklioyoruz

Son düzenleme:
hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız gezdirirsin insallah Kahramanmaraşı :) :rendeer:

resimleri ancak bayramdan sonra koyabilirim çünkü dediğim gibi ben evdeyim o dükkanda

herkese teşekkürler

en kısa zamanda ehliyetide alacam bu ayın 27 sine MTSS sınavı var ondan sonra da artık uygulamalı sınava kendi motorumla giderim inşallah

edit:sizler için dandik telefonumla bi tane çekmiştim bari onu göndereyim pek iyi sayılmaz ama resim işte ne olsun

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun. Kazasız belasız nice günlerde kullanman dileğiyle. Korumaları ihmal etme aman ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar