ilk motorum gsx-r 1000

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mrb arkadaşlar daha önce bindiğim en büyük motor yamaha 135 fakat yaptığım km ancak 250 km vardır yoktur.büyük motor almaya karar verdim ve 1000 lik bir makina aldım.bana tavsiye edeceğiniz birşeyler varmıdır ? nelere dikkat etmeliyim ?

Sarışın kısa boylu minyon kızlara dikkat et, arkana koala gibi yapışıp o viraj senin bu viraj benim kanını emiyorlar.:p

Mümkünse mono kapak al, çok sakat.:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:58 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:51 AM ----------

Söylenecek tek bir şey var. Eğitimini al falan hikaye bence... 250 km 135 cc motor tecrübesi olan sürücüyü 1000 cc motor sürücüsüne nasıl çevireceksin, bu işi yapan birisi var mı varsa sihirli değneğini nereden temin ediyor.

Ben başlangıç 1000RR'ıyla başlamıştım, çevremde de böyle başlayıp halen yaşayanlar var.

Ama bu çok detaylı bir şey, şimdi sebep neden sonuç yazıcam olmuycak en güzeli susmak.

Her zaman söyledim bu memleketin daha çok motosiklet sürücüsüne de ihtiyacı var, bol bol çıkma parçayada.

Her halükarda bu camia kazanır.:p

Arkadaş hangisine müdahil olursa şimdiden vatana millete hayırlı uğurlu olsun.:rendeer:

aye noktayı koymuş 1000rr la başlayınca ne oluyor ayenin prifilinde ayrıntılı var :p:queen:

Motosikleti: CBR1000RR07Pert CBR1000RR08Pert CBR1000RR09Pert

2010 mideli ne zaman çıkıyor :p sırada o var sanırım :queen:
Honda dava açıcak sana :p

Su 135cc olan motosikleti merak ettim dogrusu ?

Nedir bu 135cc motosiklet olayi aciklarmisiniz?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:07 PM ----------

-

Corumlu var :queen:

Yamaha RX 135 king 2 zamanlı bir motosiklet... 135 cc.. :)

big_15762567tpc.jpg

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
aye noktayı koymuş 1000rr la başlayınca ne oluyor ayenin prifilinde ayrıntılı var :p:queen:

Motosikleti: CBR1000RR07Pert CBR1000RR08Pert CBR1000RR09Pert

2010 mideli ne zaman çıkıyor :p sırada o var sanırım :queen:
Honda dava açıcak sana :p

Eğitim zaiyatı der altına da imzamı atarım.:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:15 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:13 AM ----------

Yamaha RX 135 king 2 zamanlı bir motosiklet... 135 cc.. :)

big_15762567tpc.jpg

Güngörde yeşil bir 600RR duruo çil çil, deste yeşilleri kap da git abi senin gübrelikte kaşıntı başlamış yine, duramıcan anlaşıldı.:queen:

Moderatör
Nelere dikkat etmeliyim soruna verilecek en mantıklı cevap;
Kendine.

Gaza gelmeden bir süre kullanır motora alışırsan motorda sana alışır, geçinir gidersiniz. Yok ben çabuk gaza gelirim dersen o motordan sana zevce olmaz :p

COQ

Motosiklet Eğitmeni
.bana tavsiye edeceğiniz birşeyler varmıdır ?

Motoru sat.

nelere dikkat etmeliyim ?

Parayi pesin al, parani almadan sakin satisi verme.
Adam bir tur atip gelecem falan derse, arkasina bin.
Birazini pesin birazi çek gibi muhabbetlere girerse,çekleeri bankadan kontrol ettir.

Senet kabul etme...

Baska soracagin veya problemin olursa, çekinme.
Biz burdayiz.
7/24 hizmet veriyoruz.

Motorun hayırlı olsun ilk acemiye göre bakışın sürüşün nasıl deneyimlerini paylaşırmısın.Bende seneye o kadar büyük olmasada güçlü bir makine alacağımdan merak ediyorum :) Zabdetmesi zormu yoksa altında kayboluyormu,hakimiyet yüksek hızlarda nasıl vs.

Son düzenleme:
Motorun hayırlı olsun ilk acemiye göre bakışın sürüşün nasıl deneyimlerini paylaşırmısın.Bende seneye o kadar büyük olmasada güçlü bir makine alacağımdan merak ediyorum :) Zabdetmesi zormu yoksa altında kayboluyormu,hakimiyet yüksek hızlarda nasıl vs.

gsx-r 1000 suzuki olmus oluyor

GSX-R1000 dediğine göre tabiki Asya Motor. Soru mu şimdi bu??

Motoru sat.

Birazini pesin birazi çek gibi muhabbetlere girerse,çekleeri bankadan kontrol ettir.

Senet kabul etme...

Biz burdayiz.
7/24 hizmet veriyoruz.

benim tavsiyem COQ nickli üyeyi takip etmen, yaz söylediklerini bi köşeye

GKN

al burdan yak ..

kim eğitim zaiyatı demişti..:cherry:

bu tip soruları tercübeli arkadaşlara yöneltsen daha mantıklı bi yaklaşım olmazmı?

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Motoru sat.

Senet kabul etme...

Biz burdayiz.
7/24 hizmet veriyoruz.

Yahu bırakta adam kendi sürerken ölsün.:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar