Son derece yanlış bir seçim, bana göre biraz tecrübe lazım 600 lük bir makina için, kısa bir olay anlatayım bizim 600 F le ara vermiş olsada daha önceden Jawa ile çok fazla yol yapmış bir arkadaş c.tesi günü otoparktan çıkarken bir ara gazın ayarını kaçırdı ve zaptetemeyerek motorla park halindeki bir arabaya vurdu kendisine birşey olmadı ama yaklaşık motordaki hasar 500-600 YTL, kendimdende örnek vereyim Keeaway SL ile başladım yaklaşık 700-800 km. yol yaptım daha sonra değiştirdim, şimdi aklıma geliyorda o ilk günlerde eğer 600 lük makina olsaydı altımda 150 lik değilde neyse düşünmek bile istemiyorum
Gümüş 600 F, Vedat kaya siz hız yapma, yüksek süratlere çıkma açısından olayı ele alıyorsunuz, tamam arkadaş tecrübesiz, kendini biliyorsa gazlamaz ama bir de bununla ara sokaklara girecek, düşük süratlerde dönecek, kırmızı ışıkta duracak kalkacak birde bu açıdan bakılsa daha iyi olmazmı mesala arkadaşa sormak lazım boyu, kilosu kaç, motoru zaptetebilecekmi,, bence yeni başlarken boy, kilo çok önemli?