İlk motorum cbr 125 mi olsun yoksa..?

merhaba arkadaşlar . 2 gün önce direksiyon sınavıma girdim.sertifika bekliyorum. ehliyeti aldığımda motorsiklet satın almak istiyorum. ancak ilk motorum cbr125 olsa nasıl olur ? yani bi tek scooter kullandım. vites değişmeyi azda olsa biliyorum ama başlangıç olarak cbr 125 yada başka racing ne tavsiye edebilirsiniz.?

bütçe : 5500 diyelim.

bende anladığın gibi acemiyim , aldım cbr125 öğreniyorum yavaş yavaş , alalı yaklaşık 5 ay oldu , ikinci el aldım 2006 model , bakımı iyi yapılmamış , kısa şehir içi kullanıyorum , uzun yol olarak 200km civarı yaptım bir seferde en fazla olarak , bence ; küçük motor , lastikleride ince , kullanmaya başlayıncada keyifli , sürüş becerisini arttırmak için, motorsikletle yapılan hataları kazasız atlatmak için , ve keyif almak için şu an benim işimi çok güzel görüyor , ve iyi ki de daha hızlı ya da güçlü değil , ve iyi ki ufak motorla başlamışım , sonuç : bence alırsan pişman olmazsın(tabi ki grenajları kırmayacaksın , kazaya karışmayacak ve motoru düşürmeyeceksin ....)

bnce bi cbf 150 daha iyi olur çünkü düşürsin bişi olur başın ağrır sonra grenajları felan baya pağlı al bi cbf bak keyfine :cat:

tarzını belirle ona gore tavsiye verelim bence fakat cbr125r cbf150 cgl125 ybr125 titan tvs apachi bunları dusun derim

Hyosung gt250r veya comet , uzun süre sıkmaz seni

uzun süre sıkmaz kısa sürede mezara sokar ama... lütfen bilinçli karar verip arkadaşada tavsiyelerde bulunun tecrübelerini göz önünde bulundurun.

cbr125 şimdlik iyidir kardeşim honda güzel seçimm

bence ybr 125 al kafan rahat olsun:wiinkk:yedek parçası bol kaliteli,ekonomik ve rahat bir motor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar