İlk Motor Serüveni

Öncelikle Herkese İyi Forumlar,

İlk Başlarda Bir Çin Motoruyla(mondial,asya,yuki,salcano) Başlamayı Düşünüyordum.Ama Birkaç Motor Grubuyla Konuştuktan Sonra Bu Kararımı Değiştirdim.Çünkü Hem Satılmaz,Hemde Çok Masraf Çıkarır ve Sağlam Değiller.
Ama Ne Yazıkki Yine Parası Olmayan Arkadaşlarımız Çin motorlarını almak Zorunda.

Bu Kararımı Yamaha Crypton Olarak Değiştirdim.
Motoruma Gittim 29 Lt Shad Çanta Aldım. Yalnız Size Sorum Olucak.

Ben Öğrenci Olduğum İçin Hangi Korumları Almalıyım.Hani Vardırya Racing Kullanıcıları Giyer Tam Giysi,Onun Gibi Birşey Giyemem Yani.
Bana Hangi Güvenlik Ekipmanlarımı Almam Gerektiğini Söylerseniz Sevinirim.

Birde Bu Crypton'ların Ömrü Ne Kadar Ve Bana Gider mi ?

1.80 Boy 95 Kilom Var.

İyi Forumlar

Moderatör tarafında düzenlendi:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
::shake2:: Aynen kardeş bende senin gibiydim mondial alıcaktım forumu kurcaladım bana gelmiyeceğini anladım tamam altımdakinin çin olduğunu bilirim ama he kırıldı he kırılıcak olmasını istemem

saolsun arkadaşlar birkaç model önerdiler düşünüyorum bende :thumleft::rendeer::queen:
http://www.motosiklet.net/forum/marka-ve-model-kiyaslamalari/79177-mondial-mi-hic-mi.html

Evet Kardeşim Katılıyorum.Ha Dağıldı Ha Dağılcak Korkusu Yaşıyamam Ben :)

Korumalar için racing, scooter, cup ayrımı yoktur..
Paran ne kadarına yetiyorsa onu almalısın..

crypton kaliteli bi motordur seni üzmez.ama o motora göre kilon fazla. kilonun fazla olmasının sebebi sanırım boyun.

Ben öncelikle kask, mont, eldiven ve dizlik önerirdim. Daha sonra zamanla bot ve (montun kendine ait yoksa) bellik alabilirsin.
Tabii bu sadece bir öneri, her zaman en doğrusu motora ait tüm ekipmanlarının tamam olması, özellikle öğrenme aşamasında isen, asla dizliksiz binmeni önermem.

Ayrıca bazı motor ekipman mağazalarında büyük indirimler de yakalama şansın var.

İlk başta kask al. Mont, Eldiven, Dizlik, Bot şeklinde gidersin.
Yeni motorun da hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanman dileklerimle.

Teşekkürler Sağolasın Tolga ;
Herkese Tek tek Teşekkürlerimi Sunarım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar