- Konu Yazar
merhaba abilerim ablalarım öncelikle saygılar
yeni ehliyet aldım ve motosiklet almak istiyorum daha önce kullanmışlığım var abilerimizin arkadaşlarımızın vardı köydede sürmüştüm az çok deneyim var ama bi honda vs almak istemiyorum ninja gibi çünkü hem kendimi hemde karşıda ki insanı bile bile tehlikeye atarım kullandığımdada şuanlık bana göre olmadığını anladım zaten ktm 125 duke çok mantıklı geldi boyum 1.83 kilo 70 büyükde gelmez sizden yorum almak istiyorum başka tavsiyeniz var mı. genç olduğum için illaki görünüş önemli hız çok önemli değil bazıları gibi gidip direk hondanın bi modelini alıp istanbul yolunda erkenden gitmek istemiyorum dediğim gibi tecrübemde fazla değil. ikinci problemim ise aile faktörü pederle konuştuk yatkın biraz o ama anne abla çok karşı çıkıyor motor kazalarını görmüyomusun vs vs diye yani öyle bi önyargı var ki ha gidip binadan atlayım ha motor alıyım demişim ikisi onlar için aynı şey ne yapabilirim onların gönlü olmadanda almak istemiyorum açıkcası marifet değil ama yıllarca araba kullandım küçüklügümden beri babam verirdi ama motorun bana verdiği zevki vermiyo ve sürekli altımda olmuyo bi kaç tavsiyeniz lazım aranıza katılmam için:mrgreen: son olarakda motor hırsızlıgı oturdugum yer ankarada en çok motorcu olan yerlerden biri çoguda hırsız duke gibi bi motoru alırsam illaki denemeler olacaktır çok çalındı nasıl korurum motorumu çok önemli tavsiye verirseniz çok sevinirim
edit: ekipmanım kesinlikle olacak nolur nolmaz söyliyenler olur diye söylüyorum bide ankarada servisi varmıdır ?
edit: ekipmanım kesinlikle olacak nolur nolmaz söyliyenler olur diye söylüyorum bide ankarada servisi varmıdır ?
Son düzenleme: