İlk Motor İlk Kaza...

İki gün önce 30 km hızla dik yolu çıkarken birikmiş çakıla girip ön frene basınca kötü şekilde motordan düştüm.Düşmeden düşeceğimi anladım ama elden ne gelir:salut: Neyseki kafamda kask vardı kafamda sorun yok bacağımı zor oynatıyorum deri parçalandı.Kolumda da aynı şekilde deri parçalanmaları var.Motosikletde ise sadece grenaj çizikleri var.Allah korudu ilk motor ilk kaza kask olmasaydı dahada kötü olabilirdi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
duruma çok üzüldüm geçmiş olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
İki gün önce 30 km hızla dik yolu çıkarken birikmiş çakıla girip ön frene basınca kötü şekilde motordan düştüm.Düşmeden düşeceğimi anladım ama elden ne gelir:salut: Neyseki kafamda kask vardı kafamda sorun yok bacağımı zor oynatıyorum deri parçalandı.Kolumda da aynı şekilde deri parçalanmaları var.Motosikletde ise sadece grenaj çizikleri var.Allah korudu ilk motor ilk kaza kask olmasaydı dahada kötü olabilirdi.

Geçmiş olsun
Düşmeye hazırlıklı değilmişsin.
Muhtemelen dizliğin de yoktu.
Yapacağın en güzel şey mıcırlı yollarda antrenman.
Hatta ilk başlarda kumluk tarla yollarına girmelisin.
Motorunun ve kendi limitlerini öğrenirsin böylece.

Geçmiş olsun, her kaza tecrübe olarak dönüyor ama umarım tekrarını yaşamazsın :wiinkk:

düşmene sebeb olan tek şey panik,paniklemesen ön frene basmazdın.fren konusun da alıştırma yapman lazım.

gecmiş olsun.

Gecmıs olsun senın kazan gercekten de gelıyorum demıs allahtan basında kask varmıs

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar