İlk Mobbylette Reklamı

Daha önce de yazmıştım ya, o yıllarda insanlar birbirlerine saygı gösterirlerdi.
herşey çok pahalı idi, hayatı kolaylaştıran, çamaşır makinası, saç kurutma makinası gibi eşyalar yoktu, ama, saygı-güven vardı.

Kask-koruma kıyafetleri...O yıllarda çok gereksiz bir şeydi.

zaten fazla araba da yoktu.

Bizim sokakta 3 tane araba bir de tank gibi bir land rover vardı.

Bir gün, 16-17 yaşlarındayız, arası açık mobiletle geziyoruz, Polis İsrafil Amca bizi durdurdu (Bakın, Polis israfil Amca diyorum, biz gençler o derece polisle yakınız yani yakınız yani :)) Bize "Adınız ne, babanız ne iş yapıyor, kaç yaşındasınız" gibi sorular sordu.Biz güzelce cevaplar verince (Bir de benim babam lisede müdür yardımcısıydı) bize "fazla hızlı gitmeyin, yoksa sizi hem babanıza söylerim, hem de pataklarım haaa" dedi :)

işte böyle...Ne ehliyet soran vardı, ne de kask takan.

Bir başkaydı o yıllar.

o polislerin zamanında motor kullanmak isterdim ,

Şimdiki gibi her seferinde tüyecek yer aramazdım..

Coq'a ilave olarak:
Honda Kinetixler vardı, sonra bir de Yamaha Mint'ler çıkmıştı.

Norhan niçin mobiletinle beni gezdirmiyorsun , :mrgreen:
Al bir Komar kısalsın yollar da süper :mrgreen::cat:

mobilet başkadır be :) bağıttırcam diye egzoza basa basa az mı ayakkabı eskittim :) ince kayış kıy kıy kıy bi de besili genç yokuşlarda ne öterdim hey gidi hey hala binerim arada mobilet i love you:queen:

:D Way Be Eskiden Bisiklettede Ehliyet Varmış :D Ama Mobilyet Farklı BİRŞEY O AraGazı Varya Dan Dan Dan Dadadadannnnnnnnnnnnn :D Cat Cat :D 2 de Ekzoz Patlatma Off :D

mobilet başkadır be :) bağıttırcam diye egzoza basa basa az mı ayakkabı eskittim :) ince kayış kıy kıy kıy bi de besili genç yokuşlarda ne öterdim hey gidi hey hala binerim arada mobilet i love you:queen:

dimi şu egzoza basma hikayelerimiz , unutulur gibi değil...

:D Way Be Eskiden Bisiklettede Ehliyet Varmış :D Ama Mobilyet Farklı BİRŞEY O AraGazı Varya Dan Dan Dan Dadadadannnnnnnnnnnnn :D Cat Cat :D 2 de Ekzoz Patlatma Off :D

ver aragazı ver aragazu :):):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar