İlk kez şehiriçi uzun yola gittim

1 yıldır mondial 125 znu motorumla işe gidip geliyorum işim evimle 5 km uzaklıkta ve yollar tehlıkelı degıl bugun bı arkadasımın evıne motorla gıtmeye karar verdım kaskım yok aynalarıda cocuklar oynarken bozmuslar esenlerden şükrübey metrobus duragına kadar gıttım aynalar yok e5 te orta şeritten 70 km hızla gıdıyordum arkamda araba varmı yokmu bılmıyorum ayna olmadıgı ıcın saga gecmek ıstedım gecemıom :cherry: baya yusuf yusuf ola ola gıtım yolu kaskımda olmadıgı ıcın :cherry: ilk kez boyle bı yola çıktım tedırgın olarak gıttım sızınde ılk uzun yolculugunuzda boyle tedırgınlıkler oldumu sızce aynalarım ayarlı ve kaskım olsaydı tedırgınlıgım daha mı az olurdu arabalar yanımdan vızır vzıır gecerken korkuyorum sızce rahat bı sürücü nasıl olurum e5 te hep korka korka gıdıyorum normal bı sekılde korkmadan motor surmek ıstıyorum

Cok dayak yiceksin simdi haberin olsun 😊
Koruma ekipmansiz kontagi calistirmam ben sen kasksiz surup birde tedirgenlikten bahsetmissin ilginc...

Abi yanlış anlama ama kasksız birisi görünce kızıyorum ama aynasızlik nedir ya.. Aynasız motorcu görünce direk ıslatıp dövmesim geliyo net..!!

oda bişey mi, ben de lastiklerim patlak halde gittim beylikdüzü'nden rami'ye kadar

Bence arkadaşın forumdan uzaklaştırılması lazım.Boş yere konu kirliliğine sebeb oluyor.

benim gözüme sinek çarptığı için gözüm karardı. koruma demirlerine vurdum. allah korudu sennide başına gelirse bu kafada gidersen ölürsün.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
trollere fıstık ve kabuklu yemiş atmayınız!

aa.jpg

keep-calm-and-don-t-feed-the-troll.png

Son düzenleme:
Hayır ilk motorumla uzun yola çıktığımda hiç tedirgin olmadım (Çünki henüz çok gençtim ve insanın kanı kaynıyor o dönemlerde, korkuyu değil adrenalinden heyacandan oluşan eğlenme hissini arıyor)

Hayır 250 cc ilk motorumla uzun yola çıktığımda hiç tedirgin olmadım, Otobanda giderkende hiç tedirgin olmadım, Arabaların arasına da girdim onlar bana makasta attı panik olup korkmadım yada tedirgin olmadım,
- Çünki motorumdan ve yapabileceklerimden haberdar olarak o yola çıktım 250 cc de olsa çıkmış olduğum yolda hız limiti en üst 100 km idi ve ben 105 km dahi yapmadım çünki biliyorumki o hıza çıkarsam 120-130 Top Speed görmek isteyeceğim ve o gazı açacağım garanti, Etrafımda neler olduğunu elimden geldiğince gözlemledim araçların tepkilerine baktım, beni tedirgin eden bir davranış gördüysem herhangi bir arabadan AYNAMA bakıp şerit değiştirdim, Hava sıcaktı terkedim ve KASKIMIN ön camını hafif araladım, çekindiğim ve kendimden emin olmadığım bir durum var ise yapmadım elimden gelenin en iyisini yaptım..

Tedirgin olmanız normal Allah'a emanet gitmişsiniz, koruma ekipmanı yok onu bırak ayna yok.. Ben dizliklerimi takmadan mahalle arasına çıkmıyorum hani bakkala gidecek olsam bütün ekipmanı giyip öyle yola koyuluyorum... Birde insan kendini bilecek bu gibi durumlarda ben ne yapabiliyorum ne yapamıyorum o virajı ben kaçla alabilirim, evet yavaş alırım arkadan gelen sövermiş bırak sövsün kornaya basarmış sen yolunda git o kornaya bassın neticede senin hayatından önemli değil kendini ve o an kullandığın motorla neler yapabileceğini bilip ona göre davrandıktan sonra korkulacak bir şey yok otobanada çıkarsın ana yolda da gidersin..

Esenlerin apaçi cocukları hep aynamı bükmüş o yüzden aynam yoktu bide dandik bi kask vardı 50 tlye almsıtım ön camı kırıldı o yuzden kaskım yoktu kask arastırması yapıyorum 250 tl yı gecmeyen fıyatı ve kazada koruma yapabilen ama acaba kaskım ve aynam olsa da tedırgın olurmuyum trafıkte onu dusınuyorum trafıge pek alıskın degılım genelde tehlıkesız yerlerde surdum motoru 1 yıl boyunca

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar