İlk kez scooter kullandım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhabalar geçen cumartesi ilk kez scooter kullandım. Bir abim vasıtasıyla tanıştığım bir arkadaşın 125cc'lik yamaha scooter'ını. Gerçekten çok hoşuma gitti. Ama trafiğe çıkmak için çok kullanmam lazım.
Bu arada tanıdığım bir arkadaş 150cc Monero scooter'ını satmak istiyor. 1250YTL'ye. Sizce nasıl. Biraz büyük bir makine ama almak mantıklı olur mu sizce? Görüşlerinizi bekliyorum...

bence bir morero kullanıcısı olarak yeni bir motorcuya tavsiyem güçlü bir motor olduhundan daha ufak birşeyle başla kazasız yollar :rendeer:

evet arkasına bindim arkadaşın biraz dolaştık. hızlı da sürdü. tırsmadım desem yalan olur gerçekten.

Evet hayırlı uğurlu olsun....

Motosiklet selesine oturmakla bu hastalığı kapmış oldun.
Artık dönüşün yok. Ya motor alacaksın ya da alacaksın.

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Evet hayırlı uğurlu olsun....

Motosiklet selesine oturmakla bu hastalığı kapmış oldun.
Artık dönüşün yok. Ya motor alacaksın ya da alacaksın.

Ne ilginç dimi? Benim de aynen böyle olmuştu. Arkadaşın scooterıyla iki tur attım. 1 hafta sonra motosiklet aldım. :cherry: Şimdiden hayırlı olsun arkadaşım. Düşük cc li bir scooterla başlayabilirsin. Eğer imkanın varsa Suzuki AN125 i öneririm.

...bence hızlı diye korkma ama dikkatli ol tabi ki...3 ay sonra bu scooter bana yetmiyooorrrrrdiye konu açma sakın :mrgreen:

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
150 cc scooter ın neresi büyük yahu :silent: Bisikletle baslayın bari

suzi iyidir tavsiye ederim:cat: yahu 150cc ile 125 cc arasında fark yokki 150 cc nin neresi büyükki kardeşim 125 i al ama 1 ay sonra bana yetmiyor diye çıkarsan hiç şaşırmam eğer bütçen müsaitse sym joyride 200cc veya gts 250cc güzel motorları var 2 el alabilirsin

bence bir morero kullanıcısı olarak yeni bir motorcuya tavsiyem güçlü bir motor olduhundan daha ufak birşeyle başla kazasız yollar :rendeer:

Güçlü mü :cyclopsan Nasıl ufak mı :cyclopsan Alla alla kaç cc ile başlamak lazım ki. :silent:

Çinlilere bulaşma hiç. İkinci el cygnus ~ beat filan bakabilirsin.:wiinkk:

benim önerim

honda 2008 model ps 150i su soğutmalı enjeksiyonlu ve 150 cc .klasik still.

hoşgeldin..

bence biraz daha kullan ne istediğine neyin seni keseceğine aklın doğrultusunda karar ver. ondan sonra belirlediğin modeller için buradaki bilenlerden tavsiye iste :)

ha unutmadan.. önce ehliyet :)

Son düzenleme:
evet izzet hocam haklısın sonra honda beat falan alıp 2-3 ay sanra sıkılıcaklar ilk basta cok serı gıbı gelir hıç motor surmedığinden ama sonra kafanı taşlara vurursun

celil senin gene fikrin mi degişti:queen::queen::queen: hiç şaşirmadim valla:queen::queen:

bende 1 ay mondial 100 kh kullandım şu an 1650 km deyim

memnun muyum hayır.

geçen banada scooter nasip oldu.

inşallah yarın honda activa alıcam. biraz hızlı artıyor motor sayım ama

tam ybr 125 alıcakken cayıverdim scootera binince...

frene elle basmak bence daha güzel

Tamam o zaman scooter kullanabildiğine göre hemen bir 600RR sipariş edelim sana :cherry:

valla hi arkadaşlar kullandığım 125 yamaha bana şimdilik yeterli olur diye düşünüyorum. zaten motorun sahibi arkadaşımda sen böyle bir motorla en az 5000 yap sonra vitesliye filan geçersin dedi. Ama yamaha pahalı işte 125 cclik daha uygun birşeyler bakmam lazım.
Ehliyet konusunda da 17 mayıs direksiyona gireceğim. Umarım aksilik olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar