hocam yazın istanbul'da olacağım için honda'nın kursuna da gidebileceğim. 3 aylık bir eğitim sürecim de olacak önümde. ondan sonra Bursa'ya döneceğim. yeterli olmaz mı?Cbr 250 Tabikide iyi ama Hani direk 25 cc mini ss başlayıpda bursa - istanbul arası yapabilirmisin orası biraz düşündürücü
aynen kurssuz düşünmüyorum zaten. aklımda yoktu gerçi ama burda yazılanlardan gerekli olduğuna karar verdim. peki 150cc şehirlerarası için yetersiz mi kalır? cbf150'de iyi duruyor ama ikisi arasında deli fiyat farkı far.Heee Kurs alacaksan tabikide değişir işş cbr 250 ile bi abimiz vardı forumda aralıksız 2400 kmh gezmişdi gelişdede aynı şekilde 2400 km yapmış bide yaşlı bi beyefendi idi düşün yani
Vallahi Param yetse bende cbr almayı düşünüyom ama peder destek çıkmıyo motosiklete araba alak diyo bende daha 21 yaşına bile girmedim öğrenciyim ağır gelir diyom motosikletede o karşı çıkıyo dur bakalım tam 2 ay sonra sonuç ortaya çıkacak![]()
uzun yol için sıkıntı diyorsun yani. gerçi hızla çok işim yok benim. güvenli gideyim de 1 saat geç olsun o sıkıntı değil bana. 150cclik motorlarla 250cclikler arasında sadece 120'nin üstünde basma farkı varsa ama 150likler daha uygun aslında.tam aradaki farkı anlayamadım.Cbf Hiç söz etmeme gerek yok bin gez dolaş istediğin kadar ama uzun yol yapacaksan heleki otoban gibi yollara çıkacaksan sana sollama yaparken az hızlanman gereken bi araç lazım cbf ile 110 yapanda var 130 da sen arasını 120 say cbr ile 160 kadar ulaşırsın ama bide havası var cbr nin cbf de bayağı rahat çok rahat hatta arkdaşda var sanki ne bileyim hiç üzerinde yokmuşuz gibi hissediyor insankonfor var
aynen kurssuz düşünmüyorum zaten. aklımda yoktu gerçi ama burda yazılanlardan gerekli olduğuna karar verdim. peki 150cc şehirlerarası için yetersiz mi kalır? cbf150'de iyi duruyor ama ikisi arasında deli fiyat farkı far.
evet en iyisi öyle görünüyor. denemeden bir şey demek çok zor cidden. yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.Valla hocam bence siz şu hondanin egitimlerine katilin zaten egitimler Cbf150 kullanılıyor bi binin kullanın bakın tecrübe edin sonra hangi motosikleti alacağınıza karar verirsiniz